HerNews.gr
Μόδα

Balletcore: H νέα τάση που μας θυμίζει…Carrie Bradshaw!

Barbiecore, cottagecore, τάσεις και προτάσεις που γίνονται εμμονές. Η μόδα εμπνέεται από κάθε τι που την περιβάλλει και πόσο μάλλον από τις διάφορες μορφές της τέχνης. Έτσι και το μπαλέτο, δεν θα μπορούσε να μη δημιουργήσει το δικό του fashion κίνημα, με φούστες του-του, κορμάκια, ballet shoes και baby pink αποχρώσεις. Η φινετσάτη τάση πρωταγωνιστεί στο street style και μας παρασύρει στο δικό της εκλεπτυσμένο ρυθμό. Τι λέτε; Χορεύουμε; Από την Carrie Bradshaw μέχρι και σήμερα Οι λευκές φούστες του-του με το χαριτωμένο τούλι και την παιχνιδιάρικη διάθεση μάς γοήτευσαν ήδη από τα late 90s. Θυμόμαστε όλοι την αγαπημένη μας Carrie Bradshaw στους τίτλους της σειρά Sex and the City. Από τότε μέχρι και σήμερα, αποτελούν τεράστια τάση, ωστόσο επιλέγονται μόνο σε πιο γιορτινές περιστάσεις και μόνο από τις πιο τολμηρές.

To Balletcore έρχεται να φέρει το δικό του επαναστατικό κίνημα στον χώρο της μόδας, όπως άλλωστε έκανε αντίστοιχα και το Barbiecore.

Εμπνευσμένο από την τέχνη του μπαλέτου, αυτή η τάση αφορά: φούστες του-του, κορμάκια, ballet shoes και baby pink αποχρώσεις. Η φινετσάτη τάση πρωταγωνιστεί στο street style.

Το Balletcore μας θυμίζει τις μοναδικές εμφανίσεις της Carrie Bradshaw.

Balletcore

Ουσιαστικά αφορά τον απόλυτο συνδυασμό: Λίκρα ελαστικά κορμάκια που  συνδυάζονται όχι μόνο με φούστες. Πολλές φορές μπορούν να συνδυαστούν με ένα απλό denim παντελόνι.

Balletcore

Επίσης, το τετράγωνο ντεκολτέ από αυτά τα κορμάκια αναδεικνύει με ιδιαίτερο τρόπο τα κόκαλα στο στέρνο και στο λαιμό.

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το tube top από τα Zara είναι ιδανικό για κάθε office look

HerNewskl

Net-a-Porter: Η νέα πλατφόρμα για second hand προϊόντα

Her News

Aθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το αγαπημένο της μαγιό για φέτος!

HerNewskl