HerNews.gr
Beauty

Concealer νυχίων: Aυτή είναι η λύση όταν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μανικιούρ!

Το concealer νυχιών έρχεται να δώσει μία οριστική λύση σε όλες εσάς που δεν προλαβαίνετε να κλείσετε κάποιο σύντομο ραντεβού για το μανικιούρ σας.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε ένα προϊόν που έχει γαλακτώδης λευκή απόχρωση στεγνώνει σε χρόνο μηδέν και αποδίδει τόσο γυαλιστερό φινίρισμα, που δεν χρειάζεται καν να προσθέσετε top coat, ούτε βάση πριν γίνει η εφαρμογή. Αυτό που είναι εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε είναι πως αυτή η φόρμουλα περιέχει θρεπτικά συστατικά και μπορεί να καλύψει και ατέλειες που υπάρχουν στο νυχί, όπως είναι οι κιτρινίες.

Επίπλέον, έχει την ικανότητα να προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα αντιοξειδωτικά που εμπεριέχει δίνουν σταδιακά μια λάμψη στα νύχια, αποτρέποντας τον μελλοντικό αποχρωματισμό. Τα εκχυλίσματα λουλουδιών προσφέρουν πρόσθετη λάμψη και ενυδάτωση.

@polishedbeautyorlando Kur Illuminating Nail Concealer by Londontown #imobsessed #idontthinkyouunderstand #viraltiktok #viraltiktokbeauty #viraltiktokpolish #nailpolish #diymani #diymanicure #nailpolish #nailpolishhack ♬ im obsessed – حسنا🇦🇫

 Το προϊόν αυτό έχει λάβει πολλές κριτικές στην πλατφόρμα και του Youtube. Οι beauty addict θα έλεγαν πως είναι πολύ κοντά στο Sheers to You, από τη σειρά Treat Love & Color της Essie.

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λιπαρή επιδερμίδα: Skincare βήματα για το καλοκαίρι

Her News

Βελούδινα Πέλματα: 4 DIY τρόποι για να τα πετύχεις

Her News b

Νικολέττα Ράλλη: Aυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl