HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κρίση πανικού στο κάστινγκ με τον Λιάγκα και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Ασημακοπούλου, στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων μίλησε για την χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ανέφερε τον λόγο που άργησε να το αποκαλύψει δημόσια, αλλά και για όσα την κρατούσαν μακριά από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού»

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Και συνέχισε: «Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα για να δει το παιδί».

«Δεν είναι τυχαίο που όσο ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά»

Όσον αφορά στην απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια, η Έλενα Ασημακοπούλου εκμυστηρεύτηκε: «Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Έλενα Ασημακοπούλου: Η πιο αμήχανη στιγμή στην καριέρα της

Τέλος, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε την πιο αμήχανη στιγμή της σε κάστινγκ λέγοντας: «Έχω πάθει κρίση πανικού όταν πέρασα κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα. Κατέβηκα στο πλατό και ενώ είχα πει ναι θα έρθω, τελικά όμως δεν το έκανα ποτέ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παναγιώτης Στάθης: Όσα δήλωσε για την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από την εκπομπή

HerNews ka

Σασμός: Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης; – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Her News b

«Μεγάλη Εικόνα»: Οι ηρωικοί διασώστες της 1ης ΕΜΑΚ τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 00:10 στο MEGA

Her News