HerNews.gr
Διεθνή

Naomi Biden: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο στον Λευκό Οίκο

H μεγαλύτερη εγγονή του Προέδρου Biden, Naomi Biden, παντρεύτηκε το πρωί του Σαββάτου τον εκλεκτό της καρδιάς της Peter Neal με 250 παρευρισκόμενους καλεσμένους.

Naomi Biden

Ο Πρόεδρος Peter Neal ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

“Ήταν χαρά να βλέπω τη Ναόμι να μεγαλώνει, να ανακαλύπτει ποια είναι και να χαράζει μια τόσο απίστευτη ζωή για τον εαυτό της.Τώρα, είμαστε γεμάτοι περηφάνια που τη βλέπουμε να επιλέγει τον Peter για σύζυγό της και έχουμε την τιμή να τον καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας. Τους ευχόμαστε μέρες γεμάτες γέλιο και να έχουν μεταξύ τους μια αγάπη που μεγαλώνει κάθε χρόνο”.

Η νύφη περπάτησε στο διάδρομο φορώντας ένα φόρεμα εμπνευσμένο από την Grace Kelly και τον τον Ralph Lauren.

Η Naomi έχει ιστορία με την κλασική αμερικανική μάρκα, έχοντας φορέσει μια δημιουργία του Ralph Lauren ότανπαρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας Ralph Lauren φθινόπωρο/χειμώνα 2022 στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Μάρτιο με την αδερφή της Finnegan.

Naomi Biden

Αναγνωρισμένος ως ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο, ο Rafanelli επέβλεψε τον γάμο της Chelsea Clinton στο Rhinebeck της Νέας Υόρκης το 2010.

Οι λεπτομέρειες του γάμου κρατήθηκαν άκρως μυστικές μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησε η τελετή.

Αυτό ήταν φυσιολογικό, καθώς ο γάμος της Naomi και του Peter είναι μόλις ο 19ος γάμος που πραγματοποιήθηκε ποτέ στον Λευκό Οίκο. 

Για να δώσουν τον τόνο για έναν πιο επίσημο και ίσως ιστορικό τόνο στην τελετή, οι προσκλήσεις, οι οποίες ήταν πλήρεις με την προεδρική σφραγίδα και, έγραφαν:

“Ο Πρόεδρος και ο Δρ Μπάιντεν ζητούν την τιμή του παρουσία στον γάμο της εγγονής τους…”.

Η Naomi είναι κόρη του μικρότερου γιου του προέδρου, Hunter, και της πρώην συζύγου του Kathleen Buhle και συνεργάτη στο δικηγορικό γραφείο Arnold & Porter της DC.

Οι γονείς της νύφης γνωρίστηκαν ενώ εργάζονταν για το Σώμα Εθελοντών Ιησουιτών στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Η ίδια πήρε το όνομά της από την πρωτότοκη κόρη του προέδρου, η οποία πέθανε σε ηλικία ενός έτους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1972, μαζί με την πρώτη του σύζυγο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νύφη Naomi Biden έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πολιτική καριέρα του παππού της.

Το 2019, κάλεσε μια οικογενειακή συνάντηση όπου η ίδια, οι δύο αδερφές της και τα ξαδέρφια της τον προέτρεψαν να διεκδικήσει πρόεδρος εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.

Τώρα το ζευγάρι μένει μαζί στον τρίτο όροφο του Λευκού Οίκου, με τον σκύλο τους Τσάρλι. Ο Peter έκανε πρόταση γάμου στη Naomi Biden στο Wyoming τον Σεπτέμβριο του 2021 με ένα σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι από την Shah & Shah Distinctive Jewelers στο DC.

Σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη Colin Shah στην The Post “εφερε και τις δύο αδερφές της από το κολέγιο, ήρθαν και κοίταξαν τα πάντα.
Ήταν πραγματικά γλυκός σε όλη τη διάρκεια. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι έπαιρνε μια όμορφη, υψηλής ποιότητας πέτρα. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι ήταν κάτι που της άρεσε”.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Βγήκε το διαζύγιο της με τον Kanye West- Θα παίρνει 200.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή

HerNews ka

Αnne Hathaway: “Να χαίρεστε για τις γυναίκες! Τελεία και παύλα”

HerNewskl

Λιονέλ Μέσι: Κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα για όγδοη φορά

HerNews ka