HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ τους

Αρχικά θεωρήθηκε ότι η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα καθυστερούσε λόγω αντιδράσεων για την πιο πρόσφατη σεζόν του “The Crown”.

Η σειρά, η οποία θα παρουσιάσει την «ιστορία αγάπης» του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, λέγεται ότι ονομαζόταν κάποτε «Chapter»,αλλά το ζευγάρι φημολογείται ότι άλλαξε γνώμη. Ο νέος τίτλος δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη.

Τελικά το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix  στις 8 Δεκεμβρίου και όπως φαίνεται θα έχει για καιρό την πρωτιά στην πλατφόρμα.

 Ο Χάρι, και η Μέγκαν, είχαν εγκαταλείψει τον αρχικό σκηνοθέτη της σειράς, Γκάρετ Μπράντλεϊ, λόγω διαφορετικών απόψεων και έφεραν στη θέση του τη Λιζ Γκάρμπους.

Η  Μέγακν είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ότι: «Είναι ωραίο να μπορούμε να εμπιστευόμαστε την ιστορία μας σε έναν έμπειρο σκηνοθέτη του οποίου τη δουλειά θαύμαζα εδώ και καιρό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι όπως θα το είχαμε πει».

Η σειρά βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών εικασιών από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψαν συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix και ξεκίνησαν τα γυρίσματα πέρυσι.

Το ζευγάρι  που έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για την Καλιφόρνια στις αρχές του 2020, είχε «δεύτερες σκέψεις» για το ντοκιμαντέρ μετά τον θάνατο της βασίλισσας σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Το κομμάτι της ζωής μου που δεν μπόρεσα να μοιραστώ, που οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να δουν, είναι η ιστορία της αγάπης μας», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι και η Μαρκλ παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018 και υποδέχθηκαν τον γιο Archie και την κόρη Lilibet τον Μάιο του 2019 και τον Ιούνιο του 2021, αντίστοιχα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει ο πατέρας που σκάβει με τα χέρια στα ερείπια για να βρει τις κόρες του

Her News

Angelina Jolie: Aποφάσισε να αποχωρήσει από τον ρόλο της ειδικής απεσταλμένης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

HerNewskl

Yψηλός πληθωρισμός: Παιδιά σε όλο τον κόσμο πηγαίνουν νηστικά για ύπνο, σύμφωνα με έρευνα

HerNews ka