HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξουαλική ζωή: Πως να επιτύχετε τον καλύτερο οργασμό ανάλογα με τον κάθε τύπο

Όλοι έχουμε ακούσει γενικές συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού: χαλαρώστε, επικεντρωθείτε στο προκαταρκτικό παιχνίδι , πάρτε λίγο λιπαντικό.

Όλα αποτελεσματικά. Αλλά όταν πρόκειται για τον οργασμό μιας γυναίκας, δεν είναι μόνο το σημείο g και η κλειτορίδα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι οργασμού. ένας ολόκληρος κόσμος ερωτογενών ζωνών — και πολλά μονοπάτια για να τον εξερευνήσετε.

Εάν η σεξουαλική υγεία και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση διδάσκονταν σωστά, θα ξέραμε ότι είτε πρόκειται για αυνανισμό είτε για σεξ, όσο περισσότερο καταλαβαίνετε το σώμα σας, τι είναι ικανό, τι προτιμά και τι όχι, τόσο πιο κατάλληλοι θα όλα είναι για να έχουμε καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Είστε έτοιμοι να διευρύνετε τους οργασμικούς σας ορίζοντες;

Κλειτοριδικός οργασμός

Αρχικά, πριν απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους οργασμούς , πρέπει να γνωρίζετε πού και ποια είναι η κλειτορίδα σας. Ο οργασμός της κλειτορίδας — το μαντέψατε — προέρχεται από τη διέγερση της κλειτορίδας. Για την πλειοψηφία των ανθρώπων , ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η διέγερση της κλειτορίδας.

Όσο πιο διεγερμένοι είστε, τόσο πιο ευαίσθητη γίνεται η κλειτορίδα, επομένως μπορεί να χρειαστείτε ένα ελαφρύτερο άγγιγμα ή λιγότερη τριβή καθώς τα πράγματα θερμαίνονται.

Οργασμός σημείου G

Αν και το άπιαστο σημείο G μπήκε και βγήκε από τη μόδα στην έρευνα για το σεξ όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει ή είναι μύθος; Στην πραγματικότητα, είναι απλώς μέρος της εσωτερικής κλειτορίδας, η αλήθεια είναι ότι κάτι υπάρχει εκεί και έχει πολύ ωραία αίσθηση όταν του δίνουμε προσοχή.

Η διέγερση του σημείου G, εάν γίνει σωστά, μπορεί να οδηγήσει σε εκτόξευση, αλλιώς γνωστή ως γυναικεία εκσπερμάτιση.

Όσον αφορά την τόνωση της ζώνης G, υπάρχουν τρεις τεχνικές που πρέπει να έχετε κατά νου: την κίνηση “έλα εδώ” εδώ, το σφίξιμο και το πάνω-κάτω. Σε αντίθεση με την κλειτορίδα που μπορεί να μην της αρέσει η άμεση διέγερση, το σημείο G χρειάζεται συνήθως άμεση διέγερση για να φτάσει σε οργασμό.

 Υπάρχουν επίσης δονητές του σημείου G. Η οδός ταχείας εμπειρίας για να βιώσετε αυτόν τον τύπο οργασμού, είναι ένα εργαλείο ευχαρίστησης κατασκευασμένο από σκληρό υλικό (όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή γυαλί) και που έχει μια ανοδική καμπύλη ειδικά σχεδιασμένη για διέγερση του σημείου G.

Οργασμός Α Spot

Οι οργασμοί A-Spot είναι σπάνιοι για τους εξής  λόγους: οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι είναι εκεί και εξακολουθεί να υπάρχει σύγχυση ως προς το τι ακριβώς είναι.

Για να εξερευνήσετε το σημείο Α σας, που συνήθως βρίσκεται περίπου 10-15 εκατοστά μέσα από το άνοιγμα του κόλπου, ειδικοί συνιστούν να χρησιμοποιήσετε ένα sex toy σχεδιασμένο για το σημείο G.

Το να αγγίζετε αυτή τη ζώνη με τα δάχτυλά σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, εκτός και αν έχετε μακριά δάχτυλα και κοντό κόλπο. Κάτι που μπορεί να είναι δυνατό! Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία, η χρήση ενός παιχνιδιού θα είναι το καλύτερο.

Αν θέλεις να ζήσεις αυτόν τον οργασμό με έναν σύντροφο, τότε το πρώτο σου βήμα είναι η στάση “στα τέσσερα” έχοντας τον σύντροφό σου πίσω σου. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να εισάγει ένα ή δύο δάχτυλα στον κόλπο σας, με την παλάμη του στραμμένη προς τα κάτω.

Μεικτός οργασμός

Γνωστός και ως σύνθετος οργασμός, ο μικτός οργασμός προκύπτει από την ταυτόχρονη προσομοίωση πολλών περιοχών. Με άλλα λόγια, υπάρχει πολύς χώρος για πειραματισμούς. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε έναν μικτό οργασμό, η χρήση της μεθόδου των τεσσάρων σημείων είναι το κλειδί. Για τη μέθοδο των τεσσάρων σημείων, το μόνο που χρειάζεστε είναι να τονώσετε την κλειτορίδα, τις θηλές, τον πρωκτό και το σημείο G.

Οργασμός θηλής

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι θηλές είναι μια σημαντική ερωτογενής ζώνη, αλλά για μερικούς, είναι τόσο ευαίσθητες που η σωστή διέγερση μπορεί να πυροδοτήσει έναν οργασμό.

Ο αισθητήριος φλοιός των γεννητικών οργάνων, που είναι η ίδια περιοχή που επηρεάζεται από τη διέγερση του κόλπου και της κλειτορίδας, ενεργοποιείται μέσω του παιχνιδιού των θηλών.

Οι επιστήμονες υποθέτουν ότι αυτοί οι κοινόχρηστοι νευρώνες απελευθερώνουν ωκυτοκίνη, η οποία προκαλεί ευχαρίστηση, χαλάρωση και εκτινάσσεται στα μέγιστα επίπεδα λίγο πριν τον οργασμό.

Φυσικά είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να ζήσεις τον καλύτερο οργασμό είναι να ζεις απόλυτα την στιγμή. Ξεχάστε τη δουλειά και το πλύσιμο των ρούχων και επικεντρωθείτε μόνο στις αισθήσεις που βιώνετε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6 oφέλη που προσφέρει ο αυνανισμός εκτός από την ευχαρίστηση!

HerNews ka

Golden Shower: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σεξουαλικό φετίχ που “απαιτεί” ούρηση

HerNews ka

Σεξουαλικός πονοκέφαλος: Ξέρεις γιατί συμβαίνει;

Her News b