HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαριέττα Χρουσαλά: Όλα όσα είπε για την τηλεοράση & την οικογένειά της

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» για μίλησε για τα επαγγελματικά της, τη μητρότητα, αλλά και για την επιστροφή της με την παρουσίαση του Mad Walk 2022.

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για την επιστροφή της στην παρουσίαση,  με το Mad Walk.

«Ετοιμαζόμαστε για το Mad Walk, είναι πολύ όμορφη αυτή η περίοδος γιατί έχει τις πρόβες, έχει αυτό το γλυκό άγχος, είναι από τα πιο φαντασμαγορικά  event που έχουμε στη χώρα μας. Έχουμε πάνω από 20 catwalks, πάνω από 30 καλλιτέχνες, πάνω από 250 μοντέλα που θα περπατήσουν στο stage. Και 2.000 θεατές που θα το παρακολουθήσουν από κοντά που για πρώτη φορά θα βρεθεί ο κόσμος στο Tae Kwon Do. Επιστρέφω με έναν ωραίο και γλυκό τρόπο, έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτό», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Χτυπάει το τηλέφωνο και κλείνουμε το ραντεβού, ανυπομονούσα και αναρωτιόμουν εάν ήταν αλήθεια, γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και πολλά πράγματα στη ζωή μου. Έφυγα κοριτσάκι και γυρίζω μαμά, σύζυγος. Έχουν μεσολαβήσει πολλά χρόνια, από το 2009», δήλωσε.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε… spoiler για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

«Θα κλείσει την βραδιά η Άννα Βίσση με καινούριο τραγούδι, με remix, θα πει και άλλα τραγούδια. Η έναρξη της βραδιάς θα είναι από την Τάμτα, θα έχουμε σε ένα special act τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Καλομοίρα που θα έρθει από την Αμερική και ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο. Θα τραγουδήσει και η Μαρία Μπεκατώρου», αποκάλυψε.

«Από σχεδιαστές, το Mad Walk δίνει την ευκαιρία και σε πιο νέους σχεδιαστές, όπως η Νάντια Ράπτη, έχουμε Λουκία, Σίλια Κριθαριώτη, Βασίλη Ζούλια, Λένα Κατσανίδου, και πολλούς άλλους», συνέχισε.

«Δεν είχα κάτι να φοβηθώ, νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλά χέρια. Ο σύζυγός μου όταν το άκουσε χάρηκε πάρα πολύ, γενικά χαίρεται με ό,τι κάνω, είναι ανοιχτόμυαλος, δεν τον ενοχλεί η τηλεόραση. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση και πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και να είμαι και κοντά στα παιδιά και στον σύζυγό μου, οι ώρες είναι πάρα πολλές.

Είναι μία απαιτητική δουλειά, είσαι εκεί πάντα έτοιμος, είναι και η προετοιμασία πριν. Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα 2 καλά, κάτι θα έχανε και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή αυτό θα έχανε στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση», είπε σχετικά με την απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση για χάρη της οικογένειάς της.

 «Δεν ξέρω τι να περιμένω για το μετά»

Την στεναχώρησε η απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση;

«Εκείνη τη στιγμή μπορεί να με στεναχωρούσε κάτι, ήμουν και νέα στον χώρο, δεν ήξερα πως λειτουργούν τα πράγματα ή το σύστημα. Τώρα που το σκέφτομαι και που έχω ωριμάσει, αν το δεις καθαρά ως δουλειά δεν πρέπει να σε επηρεάζει τόσο. Και ποιος δεν κοιτούσε τα νούμερα τηλεθέασης;

Είναι όλα ένα πακέτο η τηλεόραση δεν γίνεται να μην είσαι ενημερωμένος σχετικά με το πώς πάει η εκπομπή σου. Στην αρχή «φάγαμε ξύλο» ήταν δύσκολο, αλλά είχαμε και «θράσος». Ήταν ένα νέο κανάλι, μπήκαμε με θράσος στα άλλα κανάλια. Χτυπηθήκαμε, την 3η χρονιά σταθεροποιηθήκαμε, την 4η χρονιά έφυγα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μεταξύ άλλων, η Μαριέττα Χρουσαλά τοποθετήθηκε για την αυστηρότητα του χώρου, αλλά και για τις συνεργασίες της λέγοντας πως, «επειδή είναι κάτι που είναι ζωντανό και δεν ελέγχεται πάντα, μπορεί να υπάρχει μία στιγμή που δεν μπορείς να την ελέγχεις γιατί συμβαίνει ταυτόχρονα».

«Για τη σχέση της με τα παιδιά της ανέφερε πως, «έχει τύχει να δουν φωτογραφίες ή καμπάνιες, αλλά επειδή μεσολάβησε που ήταν και ο κορωνοϊός, και ήμασταν κλεισμένοι σπίτι, δεν είχε αλλάξει κάτι. Δεν το έχει νιώσει και δεν είχαν βιώσει αυτόν τον ντόρο τα παιδιά μου, τώρα που βλέπει για το Mad Walk με ρωτάει τι είναι. Θα έρθει να με δει», σχολίασε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Αναφορικά με το εάν θα απαντούσε θετικά σε μία επαγγελματική πρόταση, η Μαριέττα Χρουσαλά, απάντησε με ειλικρίνεια πως, «όπως δεν περίμενα αυτή την επιστροφή, δεν ξέρω τι να περιμένω για το μετά. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα γύριζα με το Mad Walk. Μπορεί να είναι κάτι που να μην αρέσει και να μην ευδοκιμήσει, ή μπορεί και να μου αρέσει».

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για το διάστημα που βρέθηκε στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Όταν πας μακριά δένεσαι πιο πολύ με την υπάρχουσα οικογένειά σου. Δένεσαι με τους ανθρώπους που βρίσκεσαι εκεί, είτε με την πατρίδα, είτε με τη θρησκεία, είτε με οτιδήποτε. Δεθήκαμε και σαν οικογένεια και ψάχναμε τρόπους να κάνουμε πράγματα που μας θύμιζαν την Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος υπήρχε, αλλά είχα και τα παιδιά μου μικρά», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Δεν έχω τόσο χρόνο για να κάνω και άλλα πράγματα, πέραν αυτών που κάνω. Έχω χρονο για τα παιδιά μου, για την εταιρεία με τα σανδάλια, τώρα προέκυψε και το Mad Walk, έχω τα ταξίδια, ακόμα φεύγουμε με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου».

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Καταπέλτης» η ψυχίατρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς: «Ο κατηγορούμενος πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή»

Her News b

Κώστας Χαρδαβέλας: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία ντρέπομαι, γιατί ήταν “κίτρινα” και ήθελα τηλεθέαση»

Her News b

Η Νικολίνα από το My Style Rocks για τη φυλομετάβαση: «Ήταν δύσκολο να βρούμε ειδικούς να με βοηθήσουν»

HerNews ka