HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέσσυ Αργυράκη: Πώς βρέθηκε σε κρατητήριο της Πολωνίας

Ένα απίστευτο περιστατικό της ζωής της περιέγραψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο η Μπέσσυ Αργυράκη.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως έχει μπει πριν λίγα χρόνια σε κρατητήριο της Πολωνίας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μία τραγουδίστρια που “έκοψε” την πορεία της στο λαϊκό τραγούδι.

Μπέσσυ Αργυράκη: «Βρεθήκαμε στο κρατητήριο για κάτι ελάχιστα χρήματα»

«Έχω κάνει κρατητήριο. Είχαμε βρεθεί στην Πολωνία με την πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού και μέσα στο λεωφορείο δεν βγάλαμε εισιτήρια γιατί είχαμε πιάσει την πάρλα.

Μας έπιασαν και μας έβαλαν ένα πρόστιμο, μας πήγαν για λίγο στο κρατητήριο και μας κρατήσαν για μια δυο ώρες. Έλεος, για κάτι ελάχιστα χρήματα. Και έτσι πέρασα και αυτή την εμπειρία» είπε αρχικά.

Το εμπόδιο στη στροφή της στο λαϊκό τραγούδι

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της πορεία και αποκάλυψε πως στο παρελθόν, υπήρξε μια τραγουδίστρια που την εμπόδισε να ασχοληθεί με το λαϊκό τραγούδι. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ωστόσο αρνήθηκε να πει ποια είναι.

«Κάποια στιγμή υπήρξε τραγουδίστρια που ‘έκοψε’ την στροφή μου στο λαϊκό τραγούδι. Δεν θα την πω όμως. Είναι ακόμα ενεργή, βέβαια, αλλά δεν θα πω το όνομα της» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Αποστολόπουλος: Παντρεύεται τον σύντροφό του το καλοκαίρι – «Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες»

Her News

Στηβ Μιλάτος για τη δίκη για βιασμό: “Η αδικία που αισθάνομαι, δεν μπορεί να αποκατασταθεί”

Her News

Νίκος Συρίγος: «Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, αυτός σε διαλέγει»

Her News