HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Maestro: Στον κατάλογο του Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μεγάλη στιγμή στην καριέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτέλεσε η απόκτηση του «Maestro» από το Netflix πριν από περίπου έναν μήνα. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί μέσα από την πλατφόρμα παγκοσμίως και αποτελεί και πρωτοτυπία για τη χώρα μας.

Το «Maestro» βρίσκεται πλέον με κάθε επισημότητα στον κατάλογο του Netflix. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το κουμπί της «Υπενθύμισης», έτσι ώστε να βρίσκονται σε εγρήγορση για τη μεγάλη πρεμιέρα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Πότε ξεκινά το «Maestro» στο Netflix

Αρχικά το Maestro με πρωταγωνιστές τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Κλέλια Ανδριολάτου θα βγει σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου. Στις αρχές του 2023 θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για τον δημιουργό, τους ταλαντούχους ηθοποιούς και όλους όσοι εργάστηκαν πάνω στο συγκεκριμένο project. Το «Maestro» έκλεψε τις εντυπώσεις και καθήλωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Δείτε την εικόνα με το «Maestro» στη λίστα του Netflix

«Ένας καθηγητής μουσικής πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων», αναφέρει η σύνοψη της σειράς στο Netflix.

Το Maestro αποτελείται από 9 επεισόδια. Ο δεύτερος κύκλος είναι ήδη στα σκαριά.

Η ανακοίνωση του Netflix:

«Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022. Θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Crown: Στον έκτο κύκλο ο θάνατος της Νταϊάνα – Η σειρά του Netflix παρουσιάζει την πιο ντροπιαστική στιγμή του Κάρολου

HerNews ka

Kate Winslet: Η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστεί λέγεται “The Palace”

HerNews ka

Καρλ Λάγκερφελντ: Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στον πολυτάραχο βίο του σχεδιαστή

HerNews ka