HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Όλα για τη Ζωή μας»: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται το Νίκο Παπαδάκη και την Ξένια Γκάλη

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ανοίγει τη συζήτηση για ένα θέμα που απασχολεί όσο ποτέ άλλοτε την ελληνική κοινωνία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και οι καλεσμένοι του επιχειρούν να ρίξουν φως στις αιτίες του προβλήματος αναλύοντας τις βασικές πτυχές του.

Καλεσμένη στο στούντιο είναι η μουσική παραγωγός – DJ Ξένια Γκάλη, η οποία αναφέρεται στο βασικό θέμα της εκπομπής και μιλάει για την ιστορία μιας θαυμάστριάς της, η οποία υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, μαθαίνουμε για την φαρυγγίτιδα και την λαρυγγίτιδα, και βλέπουμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για το πώς μπορούμε να δώσουμε ζωή στα παλιά μας ρούχα.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, η εκπομπή μας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να κάνουμε για πετύχουμε την αποτοξίνωση στον οργανισμό μας, μια σημαντική και ευεργετική διαδικασία που δεν συνδέεται μόνο με τη διατροφή.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος μιλάει για όσα κάνει ώστε να αποτοξινώνει τον οργανισμό του αλλά και για τις συνήθειές του που συμβάλλουν στο να αποβάλλει τοξίνες από το σώμα του.

Παράλληλα, στην εκπομπή παρουσιάζονται τα θέματα: το χιούμορ στη ζωή μας και οδηγίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση του τζακιού.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Όλα τα τηλεοπτικά νέα που θέλεις να ξέρεις τα διαβάζεις ΕΔΩ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκι Ντρίο: “Η Γαλύφα δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει κάτι στο GNTM”

HerNewskl

Νίκος Μουτσινάς: “Mπράβο στο κανάλι που θεώρησε ότι Πέμπτη και Παρασκευή δεν έπρεπε να γίνει ψυχαγωγίας”

HerNewskl

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θήλαζα 22 μήνες τον γιό μου»

HerNews ka