HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κατάλαβα ότι ένα αμάξι με παρακολουθούσε»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μυρτούς Αλικάκη για τον stalker που την παρακολουθούσε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για τη δική της, παρόμοια εμπειρία.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το περιστατικό, εξηγώντας πως κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα. «Πολλά ακραία έχουν συμβεί. Έκανα καταγγελία στην Αστυνομία και σταμάτησε» είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξιστόρησε ένα περιστατικό με ένα αυτοκίνητο που την ακολούθησε έξω από το σπίτι της. Εξήγησε μάλιστα και το πώς κατάφερε να ξεφύγει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είπα δεν θα σταματήσω έξω από το σπίτι μου. Πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα»

«Τότε ζούσα στα Άνω Πατήσια. Κατεβαίνω την Βεΐκου με το αυτοκίνητο και καταλαβαίνω ότι ένα αμάξι με παρακολουθεί. Είναι συνέχεια πίσω μου, το έχω στο νου μου, προχωράω και εκεί πέρα ήταν κοντά το Αστυνομικό Τμήμα. Πάω προς το σπίτι μου και βλέπω ότι ακόμα ήταν πίσω μου. Λέω δεν θα σταματήσω έξω από το σπίτι μου. Και κάνω μία βόλτα και σταματάω έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, έφυγε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αυτό είναι το κόλπο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή, προκειμένου να ενημερώσει τους τηλεθεατές της σε περίπτωση που συμβεί κάτι αντίστοιχο. 

Όλα τα τηλεοπτικά νέα που θέλεις να ξέρεις τα διαβάζεις ΕΔΩ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί άλλαξε ημερομηνία η πρεμιέρα της;

Her News

Χριστίνα Σούζη: Σοκάρουν όσα λέει για το ατύχημα που είχε – «Θα μπορούσα να σας έχω χαιρετήσει τώρα»

HerNews ka

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

HerNews ka