HerNews.gr
Διεθνή

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά από πέντε χρόνια

Ο Τζόνι Ντεπ πιστεύεται ότι θα επαναλάβει τον ρόλο του ως ο αγαπημένος  Τζακ Σπάροου πέντε χρόνια μετά την τελευταία του ταινία.

Ο Ντεπ απολύθηκε από το franchise της Disney το 2018, αφού τα αφεντικά είπαν ότι ήθελαν να φέρουν «νέα ενέργεια» στη σειρά.

Ωστόσο, νωρίτερα φέτος αναφέρθηκε ότι τα αφεντικά ήθελαν να τον έχουν πίσω για μια έκτη ταινία και μια spin-off σειρά της Disney Plus σε μια συμφωνία 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λέγεται ότι η Disney εξέφρασε το ενδιαφέρον της να επιστρέψει ο Τζόνι Ντεπ αφού κέρδισε την πολύκροτη νομική μάχη εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ τον Ιούνιο.

Αναφέρεται επίσης ότι ο Τζόνι Ντεπ πρόκειται να έχει δοκιμαστικά γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Φεβρουάριο σε άκρως μυστική τοποθεσία και ο τίτλος που συζητούν να έχει η ταινία είναι «A Day At The Sea».

Πηγές λένε στα ξένα μέσα ότι όλα είναι στα πρώτα στάδια και δεν υπάρχει ακόμη σκηνοθέτης που να συνδέεται με το έργο, το οποίο ονομάζεται A Day At The Sea.

Ο Bruce Hendricks, ο οποίος εργάστηκε στις τρεις πρώτες ταινίες, έχει ονομαστεί ως εκτελεστικός παραγωγός στο νέο έργο, ωστόσο άλλες λεπτομέρειες έχουν κρατηθεί “υπό μυστικότητα”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνει Σπίαρς: «Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα»

Her News b

Madonna: Έχει έρθει πολύ κοντά με τον Maluma – Φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι

HerNews ka

Ισραήλ: Ελπίδες για την 8χρονη που πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τη Χαμάς ότι είναι ζωντανή

HerNews ka