HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κλέλια Ανδριολάτου: «Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο στο “Maestro” από την τηλεόραση»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 24/11 στο Mega η εκπομπή “Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και πρώτη του καλεσμένη ήταν η πρωταγωνίστρια του Maestro “Κλέλια Ανδριoλάτου“.

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως έμαθε ότι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Maestro από την τηλεόραση. Είχε περάσει ήδη από 4-5 casting χωρίς όμως κάποιος να της πει ότι την έχουν πάρει και είδε τη συγκεκριμένη είδηση στην τηλεόραση.

Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρώτη αντίδραση όταν έμαθε ότι πήρε τον  ρόλο

«Άκουσα να λένε “η Κλέλια Ανδριoλάτου είναι η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη”. Πήρα αμέσως την Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο και της είπα “Μάλλον με πήραν για τον ρόλο”» ανέφερε.

Έπειτα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κάνει επτά χρόνια ψυχοθεραπείας. Μάλιστα, όπως είπε η ψυχοθεραπεία είναι για εκείνη ένα σπουδαίο πράγμα και πρότεινε σε όποιον μπορεί να το κάνει.

Το μόντελινγκ και ο έρωτας στη ζωή της Κλέλιας Ανδριολάτου

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως η επαφή της με τον χώρο του μόντελινγκ τη βοήθησε στο να είναι πιο συνεπής και πειθαρχημένη 

«Στον έρωτα βουτάω πολύ. Γιατί να μην βουτήξω; » είπε η Κλέλια Ανδριoλάτου σε άλλο σημείο.

Στην πορεία, η Κλέλια Ανδριoλάτου μίλησε για τον τρόπου που η ενασχόλησή της με το μόντελιγνκ επηρέασε τη σχέση της με το φαγητό και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής μέσω της σειράς “Μπρούσκο”. Παράλληλα, αποκάλυψε τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η υποκριτική είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες, θεωρώ ότι είναι υπέροχα πλάσματα» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση της με άλλες γυναίκες.

Maestro: Στον κατάλογο του Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάββας Πούμπουρας για Ελένη Μενεγάκη: «Ασχολούμαστε τώρα με τις μ@@@ες»

HerNews ka

Δήμος Αναστασιάδης: «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη»

Her News b

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ήμασταν τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα, η μητέρα μου έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι»

Her News