HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Επανακυκλοφορεί το πολυσυζητημένο βιβλίο “Sex” με τον Yves Saint Laurent

Η Madonna γιορτάζει την 30η επέτειο της κυκλοφορίας του βιβλίου “Sex” που είχε συζητηθεί πολύ την δεκαετία του 90′ λόγω του προκλητικού περιεχομένου από τις super sexy γυμνές φωτογραφίες.

Το βιβλίο της Madonna είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως soft porn και η ίδια είχε δηλώσει ότι το είχε κυκλοφορήσει ώστε να μην νιώθουμε ντροπή για την σεξουαλικότητα μας.

Εκτός από την Madonna, για το βιβλίο “Sex” είχαν φωτογραφηθεί πολλοί αστέρες του Hollywood, όπως ο τότε σύντροφός της Vanilla Ice, η Naomi Campbell, ο Big Daddy Kane και η Isabella Rossellini.

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια η Madonna επανακυκλοφορεί το βιβλίο σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο μόδας Yves Saint Laurent σε μια limited έκδοση.

Στα 800 αντίτυπα η εκρηκτική τραγουδίστρια θα ξανά ζωντανέψει τις φωτογραφίες που είχαν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις εκείνη την εποχή σε μια έκθεση που επιμελείται η ίδια η Madonna μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Yves Saint Laurent, Anthony Vaccarello.

Μερικά από τα 800 αντίτυπα θα φέρουν την υπογραφή της τραγουδίστριας και τα έσοδα των πωλήσεων του βιβλίου αλλά και των προϊόντων από την έκθεση θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Raising Malawi.

Η Madonna φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη με την επανακυκλοφορία του βιβλίου, για αυτό και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Στις φωτογραφίες φοράει έναν κορσέ στο χρώμα του δέρματος, μια γούνα, γάντια και ένα ζευγάρι από πολύ εντυπωσιακές χρυσές γόβες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σελίν Ντιόν: Προσεύχεται για ένα θαύμα – «Κάνει ό,τι μπορεί για να αναρρώσει» αποκαλύπτει η αδερφή της

HerNews ka

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του «Baywatch» διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού & νόμιζε ότι τα συμπτώματα ήταν εμμηνόπαυση

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Η σκηνή με το στοματικό σεξ που έγινε viral – Γιατί την αποκαλούν υποκρίτρια

Her News