HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Φέρνει το κλίμα των Χριστουγέννων για ακόμη μια φορά

Η Mariah Carey μπορεί να μην πήρε και επίσημα τον τίτλο της “Βασίλισσας των Χριστουγέννων” όμως για εμάς θα είναι πάντα η Βασίλισσα.

Με μια παράσταση “All I Want For Christmas Is You”, η Mariah Carey έκλεισε την παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy στην Νέα Υόρκη καλωσορίζοντας για τα καλά το εορταστικό πνεύμα με ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο ντύσιμο.

Η 52χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα τούλινο φόρεμα Cristian Siriano με pencil φούστα σε μια άκρως κόκκινη απόχρωση κατάλληλη για το Χριστουγεννιάτικο mood.

Ως αξεσουάρ είχε μια ομπρέλα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα, διακοσμημένη με χάντρες και ένα υπέρλαμπρο στέμμα.

 

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν την υπερβολικά glam εμφάνιση της για την παράσταση, η οποία ξεκίνησε επίσημα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περικυκλώθηκε από χορευτές ντυμένους καρυοθραύστες για την παράσταση, μαζί με τα 11χρονα δίδυμα της, Moroccan και Monroe. Η Monroe ήταν ντυμένη άγγελος ενώ ο αδερφός της ταίριαζε με τους χορευτές.

Αν και ξεκάθαρα έκλεψε την παράσταση, η Carey δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο της «Βασίλισσας των Χριστουγέννων» όταν η αίτησή της για σήμα κατατεθέν απορρίφθηκε.

Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μεγάλα πράγματα από τη Mariah τον επόμενο μήνα καθώς πουλάει τα δικά της προϊόντα σώματος.

Mariah Carey: Λανσάρει δική της Χριστουγεννιάτικη σειρά περιποίησης σώματος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Miss Universe 2022: Στις ΗΠΑ το στέμμα – Ποιά είναι η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς

Her News

Suzanne Somers: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της γνωστής ηθοποιού

HerNews ka

Bruce Willis: Αποσύρεται ο ηθοποιός – Διαγνώστηκε με αφασία σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας

Her News b