HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ραμόνα Βλαντή: Για Δήμητρα Αλεξανδράκη «Εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά είμαι μορφωμένος άνθρωπος»

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24/11 στο ίδιο event με την Μέγκι Ντρίο.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και η Ραμόνα Βλαντή με αφορμή τον νέο κύκλο του My Style Rocks που έρχεται σχολίασε τα λεγόμενα που έκανε προηγουμένος η Μέγκι Ντρίο.

Σχετικά με το My Style Rocks η Ραμόνα Βλαντή δήλωσε ότι: «Ξέρω ότι έχουν αρχίσει οι εγγραφές των κοριτσιών, δεν έχουν κάτσει ακόμα στο τραπέζι να μιλήσουν για κριτές. Το ξέρουν είναι ένα project που λατρεύω, είμαι εδώ είμαι διαθέσιμη».

«Η Μέγκι Ντρίο ως τι να βρεθεί στο My Style Rocks; Να κάνει τι; Τι ειδικότητα έχει; Και εγώ αύριο παίζω ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει; Όλα τα μοντέλα ντύνονται καλά και ξέρουν από μόδα και από ρούχα; Ποιες γνώσεις έχει για να μπορεί να το κρίνει αυτό;», απάντησε η Ραμόνα Βλαντή για τη Μέγκι Ντρίο. 

«Νομίζω δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω το λεξιλόγιο που έχω εγώ, αν το συγκρίνω με άλλες Ελληνίδες, ας πούμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά.
Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω 4 γλώσσες. Ας μας πουν πόσες γλώσσες μιλούν και οι ίδιες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Alpha News: Έγκυρη ενημέρωση με τον Αντώνη Σρόιτερ & την Έφη Αλεβίζου

Her News b

Μπέσσυ Αργυράκη για το ατύχημα στη σκηνή: «Ήμουν πολύ τυχερή. Είχα το φύλακα άγγελο δίπλα μου»

HerNews ka

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι παντρεύτηκαν

HerNews ka