HerNews.gr
Social News

«Σε ευχαριστώ που υπάρχεις…» Η συγκινητική ανάρτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τη γιορτή της μητέρας της, Κατερίνας

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, ανήμερα της γιορτής της.
Η Κατερίνα Αντωνοπούλου, σχεδιάστρια του Atelier Rene σήμερα γιορτάζει και η κόρη της Μπάγια Αντωνοπούλου, της ευχήθηκε μέσα απο μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Δανειζόμενη τους στίχους απο την τρυφερή, ρομαντική μελωδία του τραγουδιού ”She” που ερμηνεύει ο Elvis Costello και τα λόγια του “the meaning of my life is she”- “το νόημα της ζωής μου είναι εκείνη”, η Μπάγια Αντωνοπούλου μοιράστηκε δημόσια τα συναισθήματα της για τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση της στο Instagram η δημοσιογράφος έγραψε:

She may be the reason I survive The why and wherefore I’m alive The one I’ll care for through the rough and ready years Me, I’ll take her laughter and her tears And make them all my souvenirs For where she goes I’ve got to be The meaning of my life is She…

Χρόνια πολλά στο δικό μου Κατερινάκι, τη μητέρα μου, το στήριγμα και την μεγάλη μου αγάπη! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις…

Η δημοσιογράφος μοιάζει αρκετά με τη μητέρα της Κατερίνα και οι δυο τους είναι πολύ δεμένες.

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου διατηρεί το Atelier Rene στην Παλαιά Πέντελη, σχεδιάζοντας ιδιαίτερα νυφικά και βραδινά φορέματα, κατάλληλα για κάθε γυναίκα.

Μάλιστα, η μητέρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου βρίσκεται στο χώρο της μόδας από τα μέσα του 1980, περπατώντας στις μεγαλύτερες πασαρέλες σχεδιαστών της εποχής, όπως Γιάννης Τσεκλένης, Μιχάλης Πολατόφ, Λουκία, Χρήστος Μαΐλης, Λούι Γεράρδος, Νίκος-Τάκης, Φώφη Βασιλειάδου, Escada και πολλών άλλων.

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου ξεκίνησε τη διαδρομή της από την Αυστραλία, όπου σπούδασε fashion design & modeling στη σχολή “June Dally-Watkins”.

Οι εμπειρίες που αποκόμισε μέσα από το χώρο του μόντελιγνκ, την οδήγησαν στην αναζήτηση μιας δημιουργικής έκφρασης μέσω της μόδας. Σταθμός στην πορεία της, ήταν η γνωριμία με τον γλύπτη και ενδυματολόγο Ρενέ Αντωνόπουλο, σχεδιαστή του Atelier Rene στο Κολωνάκι και σύζυγο της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μαγική βραδιά στο Βεάκειο Θέατρο

Her News b

Βάσω Λασκαράκη: “Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές στο παρελθόν με αυτά τα δρομολόγια”

HerNewskl

Καίτη Γκρέυ: Η σπάνια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη ότι έχει άνοια

Her News