HerNews.gr
Social News

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ»

Βασίλης Μπισμπίκης-hernews

Ο Θάνος Αλεξανδρής, συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη, υποδέχεται τους πρωταγωνιστές της σειράς με εξομολογητική διάθεση. Πρώτος καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κωλόμπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει», είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε μάλιστα, πως η νύχτα τον γοητεύει περισσότερο από την ημέρα. «Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου».

Πρόσθεσε επίσης, πως δεν σκοπεύει να αλλάξει για κανέναν. «Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ».

Τέλος, για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με τον ίδιο να βρίσκεται στο γήπεδο, σχολίασε: «Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι». Όλα όσα είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη»

Her News b

Dua Lipa: Μεταμορφώνεται σε γοργόνα με μπλε μαλλιά για την νέα ταινία της “Barbie”

HerNews ka

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση που παρερμηνεύτηκε και η ενόχληση της τραγουδίστριας

Her News