HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να κάνω κακό στη σύντροφό μου με τα χάπια που πήρα για να χάσω κιλά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αναφέρθηκε στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μία δύσκολη και άγνωστη περίοδο της ζωής του.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής μίλησε για τη «μάχη» που δίνει με τα κιλά του και για το χάπι που προκάλεσε πολλά προβλήματα στη ζωή του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μετά από 31 χρόνια σχεδόν σερί, δίνω ένα μπράβο στον εαυτό μου»

Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε σε σχετική ερώτηση και αποκάλυψε αν θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο παρουσιαστή: «31 χρόνια σερί σχεδόν, εκτός αυτής της χρονιάς που έφυγα για ψυχολογικά προβλήματα, νιώθω ότι όλα αυτά τα χρόνια, δίνω ένα “μπράβο” στον εαυτό μου, γιατί καταφέρνω να επιβιώνω σε κάτι τόσο δύσκολο που έχει πρωταθλητισμό. Περιμένουμε κάθε φορά τον Σεπτέμβριο, να αποφασίσουν κάποιοι άλλοι, άμα είσαι καλός ή κακός».

Όσον αφορά στον ηλικιακό ρατσισμό στην τηλεόραση και για τα σχόλια που κατακρίνουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία παρουσιαστές στην Ελλάδα ανέφερε: «Μόνο στην Ελλάδα είναι αυτές οι μπούρδες».

Επιπλέον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη στήριξη που έχει λάβει από τα κανάλι σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας: «Εγώ δεν έχω παράπονο. Σε περιπτώσεις που δεν πήγα καλά, το κανάλι με στήριξε. Ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά στο MEGA και έπρεπε απο γιατρό να πάρω φάρμακα, το κανάλι με στήριξε και μου είπε σε περιμένουμε να γίνεις καλά. Επίσης στον ΑΝΤ1 όταν δεν πήγα καλα, λόγω ανταγωνισμού, το κανάλι ήταν δίπλα μου».

Σε ερώτηση που του τέθηκε από τον δημοσιογράφο για τα οικονομικά του και αν έχει κάνει «καβάτζα», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Τώρα μου θυμίζεις τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί κάνεις ερωτήσεις οικονομικές; Είναι από τα πράγματα που θα έλεγα στον Γιώργο, να σταματήσει. Σε κάθε του συνέντευξη ρωτάει για οικονομικά. Δεν λέω ότι είναι προσβλητική ερώτηση. Υπήρξαν στιγμές, ιδιαίτερα στην οικονομική κρίση, που πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Είναι κάτι που δεν αφορά κανέναν. Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεψα».

«Από ένα χάπι που πήρα για να χάσω κιλά, ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει»

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε το αν θα ήθελε, να βρεθεί ξανά σε πλατό πρωινής εκπομπής, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα κιλά του: «Δεν θα είχα πρόβλημα για πρωινό, κανένα κεφάλαιο δεν έχει κλείσει. Το μόνο μου πρόβλημα, είναι αυτό των κιλών. Έχω πει δημοσίως αυτή την ιστορία με τα χάπια που πήρα. Από ένα χάπι που πήγα να χάσω κιλά, ή θα ήμουν στη φυλακή ή θα είχα φουντάρει. Ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες για τα κιλά, για αυτό και θα πω “Σεβασμό στους ανθρώπους που τραβάνε ζόρι με τα κιλά”».

«Περνάει ο άλλος δίπλα μου, μου λέει “έγινες σαν ελέφαντας”. Δεν ξέρει κανείς τι περνάει κάποιος με τα κιλά. Πλαστικός χειρουργός μου τα είχε δώσει αυτά τα χάπια και μου είπε να μην το πω πουθενά. Όταν πήγα στο φαρμακείο, αυτά τα χάπια μου τα έδιναν με το ζόρι. Αν δεν ήταν η Νάνσυ που πάλι καλά που δεν της έκανα και κανένα μεγάλο κακό, διότι κόντεψα να της κάνω κακό. Αν λοιπόν δεν ήταν εκείνη, να μου πει να τα σταματήσω, δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχα. Εγώ δεν καταλάβαινα, νόμιζα τα πήγαινα καλά, αλλά δεν ήμουν» συνέχισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με τη Νάνσυ είμαστε πολύ καλά, με τις κακές και καλές στιγμές»

Μιλώντας για την σύντροφό και δημοσιογράφο, Νάνσυ Αντωνίου, τόνισε πως ζουν ευτυχισμένοι, με τις καλές και τις κακές στιγμές, που συνοδεύονται από την καθημερινότητα: «Η Νάνσυ είναι μία γυναίκα που είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Μαλώνουμε πάρα πολλές φορές στον αέρα, είναι μία πολύ δυναμική προσωπικότητα, ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαστε μαζί στη ζωή και όσο αυτό το πράγμα πηγαίνει, είμαστε πολύ καλά, με τις κακές και καλές στιγμές. “Τα πάντα ρει” όλα μπορούν να αλλάξουν, είναι μία φράση που την έχω στη ζωή μου, για αυτό και ποτέ όμως δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια και υπερβολές στην τηλεόραση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Ράντου: «Στο πρώτο ραντεβού έκανα εμετό στο αμάξι του Βασίλη και δεν το έπλυνε για 15 μέρες»

HerNews ka

Μαρία Καρλάκη: Για Βλάσση Χολέβα «Είναι πολύ γοητευτικός και ερωτεύσιμος άνδρας»

HerNews ka

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αν μου ρίξουν ξανά βιτριόλι θα ξέρετε γιατί»

HerNews ka