HerNews.gr
Social News

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη µίλησε στο Secret και την Σάσα Σταμάτη και για πρώτη φορά αποκαλύψε πως το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη έχει βγει εδώ και έναν χρόνο.

Ο χωρισµός σας από τον Γιώργο Πατούλη είχε απασχολήσει πολύ έντονα τα ΜΜΕ και την κοινή γνώµη. Πλέον σε ποιο στάδιο βρίσκεται αναφορικά µε την έκδοση του διαζυγίου και τη σχέση σας;

Μαρίνα Πατούλη: Το διαζύγιό µας έχει βγει εδώ και έναν χρόνο περίπου. Είναι συναινετικό και έχουµε πάρα πολύ καλή σχέση εγώ και ο Γιώργος.

Μαρίνα Πατούλη

Έχετε κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσετε τη δηµαρχία στον ∆ήµο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;

Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόµα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δηµαρχία. Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο.

Μαρίνα Πατούλη

Ποια ήταν η αντίδραση του κ. Πατούλη σε αυτή την απόφασή σας;

Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο.

Μαρίνα Πατούλη: «Ποτέ δε θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Παππά: “Θέλω να νιώθω καλά με μένα και να μου κάνει το τζιν. Αν μου κάνει το τζιν είμαι μια χαρά”

HerNewskl

Όλγα Κιουρτσάκη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο – Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πού θα σταματήσει η καταστροφή;»

Her News