HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης για Κιβωτό: Τα παιδιά που είναι στη δομή είναι ασφαλή

Στις 13.50, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», Ναταλίας Γερμανού, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα», για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Alpha, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμη, επί του ζητήματος της Κιβωτού, ότι, επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, η κυβέρνηση έδρασε γρήγορα και όρισε νέο ΔΣ.

«Το καλύτερο», όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «είναι το να φεύγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, καθώς μπορεί αυτά να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο πολλές φορές αναπαράγονται στερεότυπα».

«Τα παιδιά είναι ασφαλή» ανέφερε, αναφορικά με όσα παραμένουν στη δομή. «Κινούμαστε στην αποϊδρυματοποίηση των παιδιών -όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση. Έχω εμπιστοσύνη στη νέα διοίκηση, που με ενθουσιασμό ανέλαβε αυτή την αποστολή. Έχουμε κάνει διαδικασίες για να επιταχύνουμε και τις υιοθεσίες, όχι μόνο την ανάδοχη. Υπάρχει ωστόσο πολύς δρόμος ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι… διαφορετικές συνεντεύξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησαν με αυτή που έδωσε τον Σεπτέμβριο στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπου ο πρωθυπουργός πέρα από τα σοβαρά, κρίσιμα και άμεσα ζητήματα μίλησε και για πιο χαλαρά θέματα. 

Αποκάλυψε ότι είναι πρωινός τύπος και αστειεύτηκε με το χρώμα του στούντιο, καθώς, όπως είπε, παρότι είναι κόκκινο, ένιωσε ευπρόσδεκτος.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς ξεκινά τη μέρα του: «Εγώ είμαι πρωινός ούτως ή αλλιώς, ξυπνάω 7 παρά τέταρτο. Δύο φορές την εβδομάδα προσπαθώ να γυμνάζομαι νωρίς στις 7».

Όσο για τις προτιμήσεις του στο ραδιόφωνο, είπε: «Το ραδιόφωνο μου άρεσε, ιδίως όταν έμενα πιο μακριά. Ήμουν σε ένα δίλημμα αν πρέπει να ακούω μουσικό ραδιόφωνο ή ειδήσεις».

Αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικές συνήθειες. «Προσπαθούμε (με τη Μαρέβα) μία φορά την εβδομάδα να βγούμε οι δύο μας. Δεν μαγειρεύω τίποτα. Το μπάρμπεκιου δεν είναι μαγείρεμα», είπε μεταξύ άλλων.

Και κατέληξε μιλώντας για τον χρόνο. «Με τον χρόνο δεν έχω θέμα. Κάθε εποχή έχει και την ομορφιά της. Για οποιονδήποτε έχει οικογένεια, είναι προτεραιότητα. Στην Αμερική θα δω την κόρη μου».

Μετά το τέλος της ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Sfera, ο πρωθυπουργός μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου βρισκόταν απ’ έξω.

«Καλημέρα, θα τα πούμε μετά» είπε ο πρωθυπουργός, προσερχόμενος στο κτίριο. Στη συνέχεια, κατά την έξοδό του, μετά το τέλος της συνέντευξης, είπε ότι για πρώτη φορά μίλησε ως πρωθυπουργός σε ψυχαγωγική εκπομπή.

«Ήταν κάτι διαφορετικό και πολύ ευχάριστο. Μας κάλεσαν και έπρεπε να ανταποκριθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, είπε «θα τα πούμε σε άλλη ευκαιρία τα υπόλοιπα», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για μια νέα εμφάνιση σε ψυχαγωγική εκπομπή.

Να θυμίσουμε ότι και το 2019 λίγο πριν τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Όλα για τη Ζωή μας»: Καλεσμένοι ο Αγησίλαος Μικελάτος και ο Νίκος Κουρής

Her News

Γιώργος Παράσχος: «Έχω χάσει δουλειά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα»

Her News

Βίκυ Καγιά: «Δεν στεναχωρήθηκα που η Ζενεβιέβ είπε ότι δεν οφείλει την τηλεοπτική καριέρα της σε εμένα»

HerNews ka