HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: «Παρακαλούσα τον ψυχολόγο να μου διαγνώσει κατάθλιψη»

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Για τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που βίωσε στην αρχή της τηλεοπτικής της καριέρας μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, σε συνέδριο που παραβρέθηκε στις Σέρρες σχετικά με τη γυναικεία ενδυνάμωση, αναφέρθηκε στην ψυχολογική καταπίεση που υπέστη από κακοποιητικές συμπεριφορές το διάστημα που ανέλαβε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ στον Ant1.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

«Είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο, διότι επί τρία ολόκληρα χρόνια στο ξεκίνημα της πορείας μου ντρεπόμουν να βγω απ’ το σπίτι. Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο, παρακαλούσα μέσα μου βαθιά και εκλιπαρούσα να μου διαγνώσει κατάθλιψη, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να ορίσω και να κατανοήσω τον συναισθηματικό πόνο που ένιωθα και ο οποίος με είχε καθηλώσει και δε μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου» δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δεν έκρυψε την φόρτισή της και «λύγισε».

«Ήμουν ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα όταν ξεκίνησα και είχα καταλήξει να είμαι η σκιά του εαυτού μου, να μη θέλω να βγω απ’ το σπίτι.»

«Όταν έβγαινα, έβγαινα καμουφλαρισμένη, ντρεπόμουν να μιλήσω γιατί με αναγνώριζαν από τη φωνή και φοβόμουν ότι θα έχω επιθέσεις. Πήγαινα σε ένα εστιατόριο να φάω, με έπιαναν κρίσεις πανικού και σηκωνόμουν και έφευγα. Ήμουν πλέον ανθρωποφοβική. Όταν λοιπόν κάθισα στην καρέκλα του ειδικού, μου διέγνωσε συναισθηματική κακοποίηση και αποστέρηση» περιγράφει η δημοσιογράφος και σοκάρει.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Στην αρχή της ομιλίας της, η Ελεονώρα Μελέτη διάβασε ένα απόσπασμα από δημοσίευμα εκείνης της εποχής, το οποίο της επιτίθετο με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.

«Το κορίτσι αυτό είναι ένας διάττοντας αστέρας, είναι ξεκάθαρα αντιπαθής. Τις προάλλες που την είδα σε μία συναυλία, μασούσε τσίχλα σαν κατσίκα. Πραγματικά ήθελα να της σκάσω μία στα μούτρα. Δεν αντέχω να τη βλέπω.
Το κορίτσι αυτό είναι ένα κακέκτυπο, έχει παρακολουθήσει άπειρες ώρες τηλεόραση, σημειώνοντας με το στυλό της όλα τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων, ώστε να τα αντιγράψει.
Αλλά παραμένει ακόμη και στην αντιγραφή βαθιά αποτυχημένη. Το κορίτσι αυτό δήλωσε ξεκάθαρα πως κάνει ψυχοθεραπεία. Παραδέχτηκε, λοιπόν, γιατί μέχρι εκεί φτάνει το θράσος της, να προκαλέσει οίκτο και προσοχή, λέγοντας ότι είναι «του γιατρού». «Από κάτω ο τίτλος που συνόδευε αυτές τις δηλώσεις ήταν «Φέρτε τον ζουρλομανδύα για τη Μελέτη» τόνισε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Φραγκολιάς: Ξεκαθαρίζει μετά τη δήλωση για τη λευχαιμία: «Το λάθος είναι δικό μου – Zητώ συγγνώμη»

Her News

“Τα έσπασαν” Μαζωνάκης – Σχοινάς: Αναβλήθηκε και πάλι η πρεμιέρα τους – Τι συνέβη

Her News

Έλενα Παπαρίζου: «Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος»

HerNews ka