HerNews.gr
Beauty

Feather Brows: Aποκτήστε ανοδική όψη στα φρύδια σας!

Τα Feather Brows είναι ξεκάθαρα αξιοζήλευτα καθώς είναι εκείνα τα πυκνά fluffy που όλες ζηλεύουμε και ψάχνουμε τον τρόπο να τα αποκτήσουμε.

Φρύδια, εμπνευσμένα, όπως πολύ καλά καταλάβατε, από την όψη φτερών και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η φυσική, ανοδική τους όψη.

Η διαδικασία είναι εύκολη και επιβάλλεται να τη δοκιμάσετε! 

Εφαρμόστε το gel στα φρύδια σας, χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι. Αφήστε το για 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό μέχρι να κολλήσουν. Στη συνέχεια, βουρτσίστε τα προς τα πάνω. 

Mια τεχνική που θα πρωταγωνιστήσει το 2024 ειναι το γνωστό σε όλες μας brow lamination.

Η τεχνική του “brow lamination” έχει κερδίσει δημοτικότητα στον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Πρόκειται για μια διαδικασία που στοχεύει στο να δώσει στα φρύδια ένα άψογο εμφανισιακό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια του “brow lamination”, τα φρύδια διαμορφώνονται και “λαμαρινάρονται” χρησιμοποιώντας ειδικά χημικά προϊόντα. Οι τρίχες φρυδιών γίνονται πιο ευέλικτες και φέρνονται σε ένα πιο ομοιόμορφο σχήμα. Επίσης, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται μπορούν να περιλαμβάνουν συστατικά που τρέφουν και περιποιούνται τα φρύδια.

Το αποτέλεσμα είναι φρύδια που φαίνονται πιο πυκνά, φαρδιά, και συνήθως διατηρούν αυτό το επιμελώς διαμορφωμένο σχήμα για περισσότερο καιρό. Η διαδικασία μπορεί επίσης να συμβάλει στη διατήρηση της φυσικής μορφής των φρυδιών, ενώ παράλληλα παρέχει μια σειρά από επιλογές για το στυλ που επιθυμεί κανείς.

Πορτοκαλί ρουζ: Η πιο αδικημένη make up τάση!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μύθοι για την περιποίηση του δέρματος

Her News

Serum: Γιατί πρέπει να εφαρμόζεται τελικά πριν την ενυδατική μας;

HerNewskl

Σγουρά μαλλιά: Tips για τέλειες μπούκλες

Her News