HerNews.gr
Μόδα

Ψηλοτάκουνες μπότες με φιάπα: Το must item για το απόλυτα sexy look

Μπορεί οι μπότες με φιάπα να σου φαίνονται κάπως χοντροκομμένες για τα δικά σου δεδομένα όμως μια δοκιμή θα σε πείσει.

Τα πιο σημαντικό αυτές τις μπότες, είναι το γεγονός ότι είναι απίστευτα άνετες -ξέρουμε δεν τους φαίνεται- αλλά μην απορείτε είναι αλήθεια. Το χοντρό τακούνι σε συνδυασμό με την χοντρή φιάπα κάνουν το πόδι να είναι ξεκούραστο και άνετο.

Μπορεί να είστε στο team “στιλέτο για πάντα” και δεν σας αδικούμε καθώς είναι πολύ θηλυκό, όμως σκεφτείτε να δείχνετε και σέξι αλλά και να μην πονάνε τα πόδια σας και να μπορείτε να αντέχετε πολύ περισσότερες ώρες.

Αυτές οι μπότες ταιριάζουν κυριολεκτικά με ΤΑ ΠΑΝΤΑ και διατίθενται σε πολλά χρώματα, υφές και μήκη. Από το over the knee μέχρι και σε μποτάκι αστραγάλου για να συνδυάσεις το look σου όπως σου αρέσει περισσότερο.

Είναι ένα παπούτσι που γίνεται αμέσως ο καλύτερος φίλος των λιγότερο ψηλών γυναικών καθώς μας κάνει αυτόματα να δείχνουμε πολύ πιο ψηλές.

Για να το πετύχετε στον μέγιστο βαθμό δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα ζευγάρι από platform μπότες μέχρι το γόνατο, με ένα κοντό φόρεμα η φούστα.

Αυτά τα παπούτσια είναι η επιτομή των “Bratz” και δεν είναι καθόλου τυχαίο που εδώ και 2 χρόνια περίπου διάσημοι οίκοι μόδας όπως Versace, Valentino  Miu Miu και Balenciaga τις φέρνουν στο προσκήνιο.

 

Αξίζει να κάνετε μια δοκιμή και μην ξεχνάτε ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες είναι κάτι απαραίτητο για τον χειμώνα.

Εάν δεν είστε σίγουρες ή πολύ τολμηρές επιλέξτε τις απλές μαύρες η λευκές μπότες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πορτοκαλί: Η χρωματική τάση του καλοκαιριού στη μόδα – Πως να το φορέσεις

Her News

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News

Χρυσές Σφαίρες 2023: Οι πιο καλοντυμένες celebrities και τα πιο εντυπωσιακά look

HerNews ka