HerNews.gr
Γνώμες

Aν κάποιος είναι ο άνθρωπός σου, θα εμφανίζεται στην ζωή σου ξανά και ξανά…

O άνθρωπος σου είναι εκείνος που θα κάνει όλους τους άλλους γύρω σου να μην υπάρχουν, είναι εκείνος που θα σου φέρει περισσότερη ευτυχία από όσο μπορείς να αντέξεις.

Αυτό υποστηρίζουν οι περισσότεροι αλλά έρχομαι αυτήν την φορά εγώ για να διαφωνήσω. Πιστεύω στο λάθος timing, πιστέυω στις μπερδεμένες καταστάσεις. Υπάρχει και η περίπτωση να γνωρίσεις τον άνθρωπο σου την πιο λάθος στιγμή για τη ζωή σου. 

ο άνθρωπός σου

Ή υπάρχει και η περίπτωση να έρθει, αλλά να μην είσαι προετοιμασμένη για αυτό. Να έχεις περάσει δύσκολα, να αναπολείς το παρελθόν, να προσπαθείς να επουλώσεις τις πληγές σου. Δεν είσαι τότε σε θέση να δεις εκείνον τον έναν που θα αλλάξει τη ζωή σου Θα αλλάξει τον κοσμοθεωρία σου και θα γίνει ο φάρος σου, ο προορισμός σου.

Θα περάσετε πολλά μέχρι να καταλήξετε μαζί. Οι όμορφες μέρες θα είναι σπάνιες, αλλά πίστεψε με αξίζει.

Και πως θα αναγνωρίσεις όμως αν αυτός ο κάποιος που θα γνωρίσεις ή που έχεις ήδη γνωρίσει είναι ο άνθρωπος σου;

Aν κάποιος είναι ο άνθρωπός σου, θα εμφανίζεται στην ζωή σου ξανά και ξανά…

Εμφανίζεται στη ζωή σου τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Ή μάλλον όχι, τις πιο “κατάλληλες”, εκείνες που δεν τον περιμένεις. Δε μπορεί να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλον όσο και αν το προσπαθείτε.  ΤΙ συμβαίνει όμως όταν ένας από τους δυο δεν είναι ακόμη έτοιμος;

ο άνθρωπός σου

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, μα παράλληλα είναι και ο καλύτερος κριτής. Εκείνος θα δείξει τι αξίζει και τι πρέπει να προσπεράσεις.

Το έχω γράψει και παλιά, θα το πω και τώρα. Ξανά και ξανά. Κάποιες φορές δεν καταλήγουμε μαζί με τον άνθρωπο μας και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό..Τουλάχιστον έχουμε ζήσει μια τέτοια εμπειρία…Που άλλοι ονειρεύονται για πάντα στη ζωή τους.

Όταν πληγώνεσαι αλλάζεις σαν άνθρωπος, με καταλαβαίνεις;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καλοκαίρι αργείς;

Her News b

Γιατί τον βλέπω στα όνειρα μου;

Her News b

Γιατί με σαγηνεύει η φωνή του ;

Her News b