HerNews.gr
Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη: 5+1 Δημιουργικές ιδέες για ανακοίνωση της καλύτερης στιγμής της ζωής σας

Οι ιδέες για ανακοινώσεις εγκυμοσύνης ποικίλλουν από χαριτωμένα ρούχα μέχρι βίντεο έως απλά quote. Πώς ανακοινώνουμε την εγκυμοσύνη μας; Ποιοι είναι μερικοί δημιουργικοί τρόποι για να πούμε τη συναρπαστική νέα μας ιστορία;

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη τους μυστική μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου . Αυτό γενικά αποδίδεται στην αυξημένη πιθανότητα αποβολής αυτή την περίοδο.

Οι ανακοινώσεις εγκυμοσύνης μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και δεν υπάρχουν κανόνες για το πότε. Μερικοί άνθρωποι περιμένουν μέχρι να γίνουν 20 εβδομάδων έγκυος , ενώ άλλοι δεν μπορούν να περιμένουν τόσο πολύ!

1. “Μυστήριο” παπουτσιών 

Τα παπούτσια όλης της οικογένειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανακοινώσουν τον ερχομό ενός νέου μέλους. Μπαμπάς, μαμάς, αδελφής και μποτάκια για μωρά, αν δεν γνωρίζετε το φύλο κατά την εγκυμοσύνη σας.

2. Χαριτωμένη φωτογραφία με το κατοικίδιό σας

Κάντε μια δήλωση με μια φωτογραφία των ποδιών της οικογένειάς σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και τις πατούσες του κατοικίδιου σας καθώς είναι και εκείνο μέλος της οικογένειας.

3. Αφήστε το ίδιο το κατοικίδιό σας να κάνει την “δουλειά”

Αφού μιλάμε για κατοικίδια μια πολύ ωραία και cute ιδέα θα ήταν να αφήσετε το κατοικίδιό σας να στείλει το χαρμόσυνο μήνυμα για εσάς.

4. Το Χριστουγεννιάτικό σας δώρο

Μιας που διανύουμε την περίοδο των Χριστουγέννων τι καλύτερο στην εγκυμοσύνη από μια θεματική φωτογραφία με το δικό σας δώρο Χριστουγέννων;

5. Κούπες για την μέλλουσα μαμά και τον μελλοντικό μπαμπά

Mε μια τέτοια φωτογραφία δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πείτε πολλά. Τα λέει όλα η κούπα από μόνη της για εσάς!

6. Τι θα λέγατε για ένα baby balloon;

Τα μπαλόνια σε οποιαδήποτε σχήματα, μεγέθη και χρώματα θα φαίνονται εντυπωσιακά σε ένα γραφικό σκηνικό ή ακόμα και σε εσωτερικό χώρο. Τα χαμόγελά σας θα κάνουν την περισσότερη δουλειά άλλωστε, αφού γιορτάζετε την εγκυμοσύνη σας.

Εγκυμοσύνη: Πρώιμα σημάδια πριν την απώλεια περιόδου που δηλώνουν ότι είστε έγκυος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εργασία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

HerNews ka

Εντυπωσιακά νυφικά για εγκύους!

Her News

Πρώτος μήνας εγκυμοσύνης: Ένας οδηγός διατροφής για κάθε μέλλουσα μαμά

Her News