HerNews.gr
Διεθνή

Φουντώνουν οι φήμες για ερωτική σχέση του Καρόλου με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα 90s – Γιατί την κάλεσε στην στέψη του

Σε ένα σημαντικό βασιλικό γεγονός της Βρετανίας, στην στέψη του Καρόλου, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα είναι είναι εκει, τιμώντας τον πρωτότοκο γιο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», έστειλε πρόσκληση στην σταρ του Χόλιγουντ για να παραβρεθεί στην τελετή στέψης του, που θα γίνει στις 6 Μαΐου του 2023.

Ο Κάρολος, ως νέος βασιλιάς επιλέγει προσωπικά τους καλεσμένους που θα είναι παρόντες στη στέψη του, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Το όνομα της Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι μάλιστα στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Eίναι γνωστό ότι η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ Μπάρμπρα Στρέιζαντ και ο πρωτότοκος γιος της αείμνηστης Ελισάβετ συνδέονται με στενή φιλία τα τελευταία 50 χρόνια.  Μάλιστα τις αρχές της δεκαετίας του 1990, οργίαζαν οι φήμες ότι είχαν ερωτικό δεσμό. Στο δημοσίευμα της «Bild», αναφέρεται επίσης ότι, ένα αυτόγραφο της Μπάρμπρα Στρέιζαντ προς τον Κάρολο βρίσκεται πάντα στην κρεβατοκάμαρά του.

Όταν είχε ερωτηθεί για το αν ισχύουν οι φήμες, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ απάντησε: «Αν το είχα κάνει σωστά, μπορεί να είχα γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα».

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Μπρόλιν επί 24 χρόνια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1996 μέσω ενός κοινού τους φίλου και παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου του 1998.

Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια, ανέκαθεν ήταν ένα ατίθασο κορίτσι: μία γυναίκα που κυνηγούσε τον έρωτα και είχε πολλούς εραστές. Οι πιο διάσημοι από αυτούς ήταν ο Ράιαν Ο’Νιλ, ο Ντον Τζόνσον, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Κλιντ Ίσγουντ και ο κομμωτής, Τζον Πίτερς, με τον οποίο έμειναν φίλοι αφότου σταμάτησαν να βγαίνουν ραντεβού, το 1973.

Επίσης, επί τέσσερα χρόνια, είχε σχέση με τον Ρίτσαρντ Μπάσκιν, έναν από τους πιο πλούσιους άνδρες που είχε συνάψει δεσμό και επίσης στιχουργό του τραγουδιού της «Here we are at last». Προτού γνωρίσει τον σύζυγο της, είχε δεσμό επί δύο χρόνια με τον παλαίμαχο τενίστα, Αντρέ Αγκάσι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τιμ Έλιοτ: Ο μποξέρ εκδικήθηκε τη σύζυγο του με φωτογραφία στο Twitter επειδή τον απατούσε με φίλο του!

HerNews ka

Kanye West: Στη Disneyland με τη σύζυγό του Bianca Censori και την κόρη του North

HerNews ka

Gwyneth Paltrow: Αγκαλιάζει τα “σημάδια” του χρόνου με αφορμή τα γενέθλιά της

HerNewskl