HerNews.gr
Μόδα

IDIL: Ανακαλύψαμε το site με τα ωραιότερα brands μόδας

Καλώς ορίσατε στον παράδεισο της μόδας ή αλλιώς… στο IDIL! Εκεί που η συνεχής ανανέωση των προϊόντων απευθύνεται στις fashionistas που πάντα αναζητούν τις τελευταίες τάσεις. 

Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των σημερινών ανδρών και γυναικών – τσάντες για καθημερινή χρήση, βραδινές τσάντες, ταξιδιωτικές τσάντες, μικρά δερμάτινα αξεσουάρ κ.ά.  

Ότι και αν αναζητάς για τις εμφανίσεις σου, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, θα το βρείς χωρίς αμφιβολία στο IDIL! Όλες οι fashion lovers το επιλέγουν για τις αγορές τους, αφού προσφέρει μεγάλη γκάμα σε τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ μόδας.

Τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα οι τσάντες μπορεί να μας ακολουθούν από το πρωί στο γραφείο, έως το βράδυ στη βόλτα, σε ένα επαγγελματικό δείπνο κλπ.

Αυτό συνεπάγεται στο ότι πρέπει να είναι άνετες και πρακτικές, και να χωράνε όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα. Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ!

Τα μποτάκια είναι απαραίτητο αξεσουάρ της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας και στο IDIL βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά!

Πέρα από την άνεση που προσφέρουν, μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κάθε εμφάνιση. Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 τα ankle boots κερδίζουν σημαντικό έδαφος στα street styles. Υπάρχει μια τάση για πιο comfy fashion items και τα ankle boots λόγω του τετράγωνου ή flat τακουνιού τους, συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση. Ανακάλυψε τα ΕΔΩ!

Τα sneakers έχουν πλέον εισέλθει δυναμικά στο χώρο της μόδας, με τους μεγαλύτερους οίκους να δημιουργούν τα δικά τους designer σχέδια, εντάσσοντας τα στις κολεξιόν τους.

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φέρετε το στιλ σας πιο κοντά στο street style που είναι η πιο επίκαιρη τάση. Άνεση, στιλ και πρωτοτυπία όλα μαζί σε ένα ζευγάρι sneakers. Πατώντας ΕΔΩ θα ανακαλύψεις τα ωραιότερα sneakers της αγοράς!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDIL (@idil.official)

www.idil.gr

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντακότα Τζόνσον: Άλλαξε τα signature καστανά μαλλιά της με ένα ξανθό bob

HerNews ka

Αυτά είναι τα πιο άνετα τακούνια που προτείνουν οι ποδολόγοι

HerNews ka

Naomi Campbell: Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά σε νέα διαφημιστική καμπάνια

HerNews ka