HerNews.gr
Διεθνή

Mariah Carey: Αποκαλύπτει ότι η αγάπη της για τα Χριστούγεννα πηγάζει από τα άσχημα παιδικά της χρόνια

Η Mariah Carey λέει ότι τα “μπερδεμένα” παιδικά της χρόνια είναι ο λόγος που έχει εμμονή με τα Χριστούγεννα.

«Όταν μεγαλώνεις με μια περίπλοκη ζωή και τότε μπορείς να έχεις αυτή τη μεταμόρφωση όπου μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως την θέλεις; Αυτή είναι χαρά για μένα», δήλωσε η Mariah Carey την Παρασκευή σε μια συνέντευξη για ένα περιοδικό.

«Γι’ αυτό θέλω τα παιδιά μου να έχουν όλα όσα μπορούν. Θέλω να μπορούν να καταλάβουν ότι μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν».

 

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι ξέρει πως οι άνθρωποι τείνουν να τη βλέπουν ως «τόσο γιορτινή» ή ως «κορίτσι των Χριστουγέννων», αλλά είπε ότι ανέλαβε τον ρόλο επειδή οι γιορτές των Χριστουγέννων την κάνουν πραγματικά «ευτυχισμένη» κάτι που δεν ένιωθε πάντα μεγαλώνοντας. 

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είχα μια ζωή σε στυλ πριγκίπισσας ή οποιοδήποτε άλλο, είδος παραμυθένιας ύπαρξης όπου μόλις αναδύθηκα. Και δεν είναι αυτό», εξήγησε.

Η Carey έγραψε σε βάθος στα απομνημονεύματά της το 2020, « The Meaning of Mariah Carey », για τη βίαιη ανατροφή της .

Η νικήτρια Grammy ισχυρίστηκε στο βιβλίο πώς ο πληγωμένος μεγάλος αδερφός της, ο Morgan Carey, φέρεται να ήταν τόσο βίαιος που κάποτε κάλεσε τους αστυνομικούς να τον καταδικάσουν επειδή προσπάθησε να βλάψει τη μητέρα τους.

«Πνιγμένη στα δάκρυα, έκανα ό,τι μπορούσα για να τους πω ήρεμα: Ο αδερφός μου έβλαψε πραγματικά τη μητέρα μου και είμαι μόνη στο σπίτι. Ελάτε να βοηθήσετε», έγραψε.

«Ένας από τους αστυνομικούς, που με κοιτούσε από κάτω αλλά μιλώντας σε έναν άλλο αστυνομικό δίπλα του, είπε: Αν αυτό το παιδί τα καταφέρει, θα είναι θαύμα. Και εκείνο το βράδυ, έγινα λιγότερο παιδί και περισσότερο θαύμα».

Η Mariah ισχυρίστηκε επίσης στα απομνημονεύματά της ότι η μεγαλύτερη αδερφή της, Alison Carey, τη νάρκωσε με ένα ολόκληρο Valium όταν ήταν μόλις 12 και την άφησε με έναν από τους φίλους της αδερφής της, ο οποίος φέρεται να κουβαλούσε ένα πιστόλι σε μια ανατριχιαστική βόλτα με το αυτοκίνητο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια του “Always Be My Baby” έδειξε την αγάπη της για τα Χριστούγεννα σε μια εθνική σκηνή ερμηνεύοντας το χριστουγεννιάτικο κλασικό της τραγούδι στην παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy μαζί με τα δύο παιδιά της.

Θα κάνει επίσης μια εορταστική παράσταση στο Madison Square Garden τον επόμενο μήνα.

Mariah Carey: Φέρνει το κλίμα των Χριστουγέννων για ακόμη μια φορά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σεισμοί σε Τουρκία – Σύρια: Πάνω από 16.000 οι νεκροί – Αγωνία πάνω από τα χαλάσματα

Her News

«Ellen DeGeneres Show»: Αυλαία μετά από 19 χρόνια- «Όταν ξεκινήσαμε δεν επιτρεπόταν να πω τη λέξη γκέι»

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του βιβλίου του «Spare»- Πότε κυκλοφορεί;

HerNews ka