HerNews.gr
Μόδα

Παγκόσμιο Κύπελο: Πάνω από 150 σχεδιαστές θα συμμετέχουν στην επίδειξη μόδας πριν από τον τελικό

Μια συναρπαστική και άνευ προηγουμένου επίδειξη μόδας πρόκειται να λάβει χώρα μεταξύ των ημιτελικών και των τελικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 , όπως ανακοινώθηκε από την Qatar Creates και το CR Runway.

 Στις 16 Δεκεμβρίου, η παγκόσμια έκθεση Qatar Fashion United by CR Runway θα γράψει ιστορία παρουσιάζοντας τα έργα περισσότερων από 150 σχεδιαστών από έξι ηπείρους και 50 χώρες μπροστά σε 25.000 θεατές στο στάδιο Ras Abu Aboud 974.

Αυτό περιλαμβάνει 21 επωνυμίες με έδρα το Κατάρ και περισσότερες από την περιοχή MENA, καθώς και πολλούς ανερχόμενους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τη συλλογή τους παγκοσμίως για πρώτη φορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Qatar Creates (@qatarcreates)

Η ιδέα της παράστασης έγινε από την Εξοχότητά της Sheikha Mayassa Hamad bin Khalifa Al Thani , πρόεδρο των Μουσείων του Κατάρ, την επιμέλεια της Γαλλίδας συντάκτριας και στυλίστριας Carine Roitfeld και τη σκηνοθεσία του CEO του CR Runway, Vladimir Restoin Roitfeld.

Η διασκέδαση των καλεσμένων θα είναι μια σειρά από διεθνή και αγαπητούς επώνυμους, συμπεριλαμβανομένων των DJ Snake, Kadim Al Sahir, Khaled, Nancy Ajram, Ozuna, Zakes Bantwini και άλλων.

Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει κεφάλαια για την υποστήριξη της Εκπαίδευσης Πάνω από Όλους, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα ωφεληθούν επίσης.

 Υπό την Προεδρία της Αυτού Υψηλότητος Sheikha Moza bint Nasser και του HE Sheikha Al Mayassa bint Hamad bin Khalifa Al Thani, ο οργανισμός παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε υποεξυπηρετούμενα παιδιά και νέους και δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να γίνουν ενεργά μέλη των κοινοτήτων τους.

«Είναι ένα μοναδικό ιστορικό γεγονός για το Κατάρ να φιλοξενήσει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA, το πρώτο που θα διεξαχθεί σε οποιοδήποτε αραβικό έθνος, και μόνο η πιο εντυπωσιακή γιορτή της μόδας και του πολιτισμού μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτή τη μεγάλη περίσταση», λέει η Sheikha Mayassa bint Hamad bin Khalifa Al Thali.

Η εκδήλωση θα εκτυλιχθεί σε τέσσερις μοναδικές και άκρως χορογραφημένες παρουσιάσεις πασαρέλας, ξεκινώντας με μια εναρκτήρια πράξη με τους εθνικούς πρεσβευτές των 32 χωρών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όλες με αθλητικές προσαρμοσμένες φανέλες.

Η πρώτη πράξη της επίδειξης μόδας θα περιλαμβάνει τη συνεργασία από δύο μάρκες του Κατάρ, της Aliya Al Obaidly και της Harlienz σε μια παράσταση με τίτλο “Where the Sand Touches the Sea”. Εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές πρακτικές της κατάδυσης με μαργαριτάρια της χώρας τους.

Η δεύτερη πράξη, με την ονομασία The Fashion World Tour, θα τιμήσει σχεδιαστές από έξι ηπείρους, ενώ η τρίτη και τελική με τίτλο One Night in Qatar θα παρουσιάσει υψηλής ραπτικής και βραδινά ρούχα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από διεθνείς σχεδιαστές και επωνυμίες για το Qatar Fashion United από την CR Runway.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Με εντυπωσιακό φόρεμα στο The Voice – Το είχε φορέσει και η Heidi Klum!

Her News

Chain-belts: Η νέα τάση που δημιουργεί μια minimal ασιθητική λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

HerNewskl

Paris Hilton: Περπάτησε στην πασαρέλα του Mugler για την άνοιξη του 2024

HerNews ka