HerNews.gr
Διεθνή

Pete Davidson-Emily Ratajkowski: Πήγαν μαζί σε αγώνα μπάσκετ των Knicks

O Pete Davidson και η Emily Ratajkowski παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα μπάσκετ των Knicks το βράδυ της Κυριακής σε πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Μάλιστα η επίσημη σελίδα της ομάδας των Knicks κοινοποίησε φωτογραφίες της Emily και του Pete Davidson σε Facebook και Twitter, με τα σχόλια να παίρνουν φωτιά.

 

Και οι δυο ήταν αρκετά χαμογελαστοί και απολάμβαναν την μπύρα τους όσο βρισκόντουσαν στον αγώνα. Το “ζευγάρι” καθόταν ανάμεσα από τον Ben Stiller και Jordin Sparks.

O Pete Davidson και η Emily Ratajkowski δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει αν είναι ζευγάρι, όμως η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στον αγώνα μπάσκετ των Knicks πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Στη συνέχεια, μια πηγή είπε στα ξένα μέσα ότι o Pete και η Emily βλέπονταν για μερικούς μήνες και την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν επίσης μαζί σε ένα δείπνο Friendsgiving, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο Pete ήταν σε σχέση με την Kim Kardashian για 9 μήνες μέχρι που χώρισαν τον Αύγουστο. Το μοντέλο έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα από τον Sebastian Bear όπου έχουν μαζί και ένα παιδί μόλις ενός έτους.

Emily Ratajkowski – Pete Davidson: Τους “τσάκωσαν” σε ραντεβού να αγκαλιάζονται μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια ο ηθοποιός του Χόλιγουντ

Her News

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Έσπασε το ρεκόρ όλων των εποχών στο ΝΒΑ

HerNews ka

Πώς τα σχόλια στο YouTube γίνονται το νέο εργαλείο για crypto-απατεώνες

Her News