HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τρύφωνας Σαμαράς: Το bullying, ο στρατός και η απάντηση στον Λάκη Γαβαλά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά και έδωσε σκληρή απάντηση στον Λάκη Γαβαλά. Παράλληλα, μίλησε και για το bullying που δέχθηκε μικρός και τη δύσκολη στρατιωτική θητεία του.

Τρύφωνας Σαμαράς: «Είχα φανταστικά παιδικά χρόνια»

«Λόγω του bullying που δεχόμουν από μικρός ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω κάποιος. Με τους γονείς μου ήταν φανταστικά τα παιδικά μου χρόνια, ήταν καλοί και οι δύο. Ήταν δίπλα μας.

Η μητέρα μου, μού λείπει πολύ, ένα μεσημέρι μας αποκάλυψε πως έχει καρκίνο. Ήταν μαχαιριά», αποκάλυψε με συγκίνηση ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Ήταν δύσκολη η στρατιωτική θητεία για ένα παιδί που του αρέσει να παίζει κουτσό και σχοινάκι»

Για την στρατιωτική θητεία του επεσήμανε πως, «ως φαντάρος υπηρέτησα στον Έβρο. Έλεγα “Παναγία μου πού ήρθα”. Έπαιρνα την μητέρα μου και της έλεγα να βάλει μέσο να φύγω. Ήταν δύσκολη η στρατιωτική θητεία για ένα παιδί που του αρέσει να παίζει κουτσό και σχοινάκι, ο διοικητής με έβαζε να κουρεύω, εκεί έμαθα».

Τρύφωνας Σαμαράς: «Επειδή έχει ένα οποιοδήποτε ταλέντο, δεν μπορεί να βρίζει ανθρώπους»

Ο γνωστός hair stylist σχολίασε και τις δηλώσεις του σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά.

«Του κυρίου Γαβαλά του αρέσει να σχολιάζει, να είναι στην επικαιρότητα και να μιλάει για κάποια πρόσωπα. Ή θα πει για μένα ή θα πει για τη Βίκυ Καγιά. Με ονόμασε “Mr Μπούτια”, τι να πεις άλλο για τον Λάκη Γαβαλά; “Mr Πόδια” να τον πω; Γιατί αυτός είναι χορευτής και μου μοιάζει πιο πολύ με τον “Mr Μπούτια” θα έλεγα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην καριέρα του και δήλωσε πως κατά τη γνώμη του δεν είναι σχεδιαστής, αλλά βιοτέχνης.

Τρίφωνας Σαμαράς

«Σέβομαι την καριέρα του, αυτό που έχει κάνει σαν βιοτέχνης δηλαδή, σαν επιχειρηματίας που έφερνε διάφορες μάρκες. Γιατί ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής.
Δεν σημαίνει πως επειδή έχει ένα οποιοδήποτε ταλέντο, μπορεί να αμφισβητεί και να βρίζει κάποιους ανθρώπους που έχουν μια καριέρα στον χώρο αυτό. Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν. Μπορεί να είναι πιο μεγάλος, αλλά εγώ άρχισα πολύ πιο νωρίς την καριέρα μου στη μόδα», δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ιωαννίδου: «Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου – Είμαι… 100 ετών, το θέμα είναι πως αισθάνομαι»

Her News b

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Κιμ Καρντάσιαν, θα την χαστούκιζα»

Her News

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Her News b