HerNews.gr
Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχούσε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν υπερβολικά ερωτευμένος με την Μέγκαν Μάρκλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ II πίστευε ότι ο εγγονός της πρίγκιπας Χάρι ήταν «ίσως λίγο υπερβολικά ερωτευμένος» με την Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με μια επερχόμενη βιογραφία της Βασίλισσας.

Η αείμνηστη Βρετανίδα μονάρχης ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένη» όταν ο εγγονός  Πρίγκιπας Χάρι της είπε ότι παντρεύονταν τη Μαρκλ, σύμφωνα με το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

«Της άρεσε η Meghan και το είπε σε πολλούς ανθρώπους. Και έκανε ό,τι μπορούσε για να νιώσει ευπρόσδεκτη η μέλλουσα εγγονή της».

Η βασίλισσα δεν απογοητεύτηκε καν από τη διαβόητη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν με την Oprah Winfrey.

«Μπορώ να σας πω, γιατί το ξέρω αυτό, ότι η βασίλισσα ανησυχούσε πάντα περισσότερο για την ευημερία του Χάρι παρά για «αυτή την τηλεοπτική ανοησία», εννοώντας τόσο τη συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ, που προκάλεσε τόση διαμάχη, όσο και την προσοδοφόρα συμφωνία των Σάσεξ με το Netflix», έγραψε ο Μπράντρεθ, πρώην βουλευτής που γνώριζε από καιρό τη βασιλική οικογένεια.

Ο Brandreth αποκάλυψε επίσης στο βιβλίο ότι «είχε ακούσει ότι η βασίλισσα είχε μια μορφή μυελώματος – καρκίνο του μυελού των οστών – που θα εξηγούσε την κούρασή της και την απώλεια βάρους και εκείνα τα «προβλήματα κινητικότητας» που μας έλεγαν συχνά τον τελευταίο χρόνο της ζωή της.

Η Βασίλισσα πέθανε τον Σεπτέμβριο στα 96, με την επίσημη αιτία θανάτου να αναφέρεται ως γηρατειά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Πιάστηκε να λέει ψέματα ότι ακολουθεί τα πρωτόκολλα ασφαλείας στο εργαστήριο που κατασκευάζονται τα προϊόντα μακιγιάζ της

HerNews ka

Ενρίκε Ιγκλέσιας: Πάσχει από μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να έχει κληρονομήσει από τους γονείς του

HerNews ka

Julia Roberts: Eπιστρέφει δυναμικά πλάι στον George Clooney

HerNewskl