HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

ζώδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη.

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Κριού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή στις αρχές της, θα σας δοθούν ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Συγχρόνως θα καταφέρετε να μπείτε σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον με άτομα που θα σας βοηθήσουν. Τελικά, θα πετύχετε τους στόχους ονειρά σας. Εκμεταλευτείτε λοιπόν όλες τις ευκαιρίες και μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Εσείς αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να δουλέψετε λίγο παραπάνω. Έτσι, μόνο θα μπορέσετε να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Επίσης, οι φίλοι σας στηρίζουν. Θα σας προσκαλέσουν σε εξόδους και θα περάσετε πραγματικά όμορφες στιγμές μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Για τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της θα δώσει ευκαιρίες να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με θέματα εξωτερικού.Αρκετοί κλείνετε εισιτήρια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Θα πρέπει όμως προς τα μέσα της εβδομάδας να δουλέψετε λίγο παραπάνω για να μπορέσετε να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω και να νιώσετε οικονομική ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θέματα κληρονομικά, αλλά και εκρεμμότητες οικονομικές που έχετε για να μπορέσετε να ησυχάσετε. Aρκετοί θα μπείτε στη διαδικασία να επενδύσετε κάποια χρήματα στο εξωτερικό και να έχετε και κέρδος. Προς το τέλος της εβδομάδας, επιβάλλεται να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να δουλέψετε λίγο παραπάνω απ´ ότι συνήθως.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Για τα ζώδια του Λέοντα η εβδομάδα αυτή και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα σας απασχολήσει με σχέσεις γάμους ή συνεργασίες, για να αποφύγετε τυχόν παράπονα,  όπως επίσης να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε σε τράπεζες ή εφορίες.
Αρκετοί θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τα κληρονομικά σας και να βρείτε κάποιες λύσεις. Τώρα, αν θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μπορείτε να το κάνετε στο τέλος της εβδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)  

Αυτή η εβδομάδα για εσάς θα ξεκινήσει πολύ ευχάριστα, με αρκετή εργασία και με αρκετά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε στη καθημερινοτητά σας.
Τώρα αν χρειαστεί να κάνετε μια διατροφή, θα ήθελα να την ξεκινήσετε αφού είναι η κατάλληλη στιγμή. Θα τα καταφέρετε σίγουρα. Θα  χάσετε κάποια κιλά που σας επιβαρύνουν τη ψυχολογία σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να κάνετε μια ευνοϊκή συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Ζυγού θα ξεκινήσει με αρκετό φλερτ και διασκέδαση, θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να περάσετε καλά. Για αυτό δεν θα ήθελα να τις αφήσετε να πάνε χαμένες. Αν είστε μόνοι, καταφέρνετε και βρίσκετε ένα σύντροφο. Επίσης, θα ήθελα να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να βρείτε κάποιες λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Εσείς αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε παραπάνω με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας, ιδιαίτερα στις αρχές της. Σίγουρα ένας από τους δυο γονείς σας θα είναι αρκετά απαιτητικός απέναντι σας. Πάρτε ανάσες και μην έρθετε σε ρήξη μαζί του. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε με το ταίρι σας και να περάσετε πραγματικά όμορφες στιγμές μαζί.        

ΤΟΞΟΤΗΣ(22 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Τοξότη θα ξεκινήσει με αρκετές μετακινήσεις, επικοινωνίες και ευχάριστες ειδήσεις. Δεν αποκλείεται ένας πολύ δικός σας άνθρωπος να σας προτείνει να κάνετε μια εκδρομή μαζί και να περάσετε υπέροχα. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια ή με άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Το ξέρω πως αυτό σας κουράζει, αλλά πρέπει να το κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Για εσάς, θα υπάρξει στις αρχές της εβδομάδας μεγάλη κινητικότητα με τα οικονομικά σας και με τα αρκετά έξοδα που τρέχουν. Θα αγχωθείτε, αλλά θα είναι για πολύ λίγο. Σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις μετακινήσεις και τελικά καταφέρνετε να κλείσετε κάποιες πολύ ευνοϊκές συμφωνίες. Αρκετοί καταφέρνετε και ενοικιάσετε ένα ακίνητο σε τιμή πολύ καλή, με αποτέλεσμα να φτιάξει η διαθεσή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα ζώδια του Υδροχόου αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα στις αρχές της, θα  σας κάνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ικανοποιούν, χωρίς να δώσετε αναφορά και σε κανέναν.
Το μόνο που θα ήθελα να κάνετε είναι να μην ξεφύγετε πολύ από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας σας περιμένουν ευχάριστα νέα και ευχάριστες μετακινήσεις.     

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσάς αυτή εβδομάδα σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους. Θα χρειαστεί να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω για να μπορέσετε προς τα μέσα της εβδομάδας να κινηθείτε και να κάνετε κινήσεις οικονομικές και να κλείσετε κάποιες συμφωνίες.
Μην χαλάσετε μόνο κάποια χρήματα παραπάνω γιατί από ότι βλέπω δεν σας περισσεύουν. Αυτό με τη σειρά του θα σας αγχώσει ιδιαίτερα, προς το τέλος της εβδομάδας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Contact:

Instahttps://www.instagram.com/katselievi/

FB https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 έως 30 Οκτωβρίου

HerNewskl

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 24 έως 30 Οκτωβρίου

Her News