HerNews.gr
Διεθνή

Balenciaga: Ζητά ξανά συγγνώμη για την διαφημιστική καμπάνια μετά την τοποθέτηση της Kim Kardashian

Ο οίκος μόδας Balenciaga καταδίκασε την κακοποίηση παιδιών στη δεύτερη απολογία του για την διαφημιστική καμπάνια εμπνευσμένη από το BDSM, αφού η Kim Kardashian είπε ότι «επαναξιολογούσε» τη σχέση της με το brand.

«Θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τις διαμάχες γύρω από τις πρόσφατες διαφημιστικές μας καμπάνιες. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση παιδιών. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να το συμπεριλάβουμε στην διαφήμησή μας», ξεκίνησε η δήλωση μέσω Instagram τη Δευτέρα.

«Οι δύο ξεχωριστές εν λόγω διαφημιστικές καμπάνιες αντικατοπτρίζουν μια σειρά από σοβαρά λάθη για τα οποία η Balenciaga αναλαμβάνει την ευθύνη».

Η δήλωση συνέχισε λέγοντας ότι η απόφαση του Balenciaga να παρουσιάσει παιδιά με βελούδινα αρκουδάκια ντυμένα με ενδύματα εμπνευσμένα από το BDSM ήταν μια «λανθασμένη επιλογή» και την ευθύνη για αυτό φέρει μόνο η Balenciaga.

Το brand ολοκλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας ότι θέλει να μάθει από τα «λάθη» του. «Η Balenciaga επαναλαμβάνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την προσβολή που προκαλέσαμε και ζητά συγγνώμη από τα ταλέντα και τους συνεργάτες», έγραφε η ανάρτηση.

Η δήλωση της Balenciaga ήρθε λίγες ώρες αφότου η Kardashian κατακεραύνωσε το brand, με το οποίο συνεργάζεται από τον γάμο της με τον Kanye West.

«Τις τελευταίες μέρες σιωπούσα, όχι γιατί δεν σοκαρίστηκα και δεν εξοργίστηκα με την πρόσφατη καμπάνια, αλλά επειδή ήθελα μια ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα του οίκου και να καταλάβω κι εγώ πώς ακριβώς συνέβη αυτό», έγραψε η Kim Kardashian σε ένα Instagram story της.

Και συνέχισε: «Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, με αναστάτωσαν αυτές οι ενοχλητικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον μεγαλύτερο σεβασμό και οτιδήποτε εναντίον της δεν πρέπει να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία και παύλα.

Εκτιμώ την απόσυρση της καμπάνιας και τη συγγνώμη του οίκου. Μιλώντας μαζί τους, πιστεύω ότι κατανοούν πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να μην συμβεί αυτό ποτέ ξανά. 

Σχετικά με το μέλλον μου στον οίκο Balenciaga, αυτή τη στιγμή αναθεωρώ τη σχέση μου με το brand, σύμφωνα με την προθυμία τους να αναλάβουν ευθύνες για κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί ποτέ και με τις δράσεις που περιμένω να δω να παίρνουν για να προστατεύσουν τα παιδιά» δήλωσε η Kim Kardashian.

Balenciaga: Έντονες αντιδράσεις από την διαφήμιση με παιδιά που κρατούν “ιδιαίτερα”…. αρκουδάκια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τζάστιν Μπίμπερ: Επιδεινώθηκε η υγεία του λόγω Ράμσεϊ Χαντ – Οι γιατροί τον πίεσαν να ακυρώσει την περιοδεία

Her News

Harry Styles: Θαυμάστριά του μπαίνει φυλακή για παρακολούθηση

HerNews ka

Υπερψηφίσηκε το νομοσχέδιο αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ

Her News