HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Μοιράζεται νέες φωτογραφίες με τον 9 μηνών γιό της

Η Kylie Jenner δίνει στους θαυμαστές μια νέα ματιά στη ζωή της ως μαμά δύο παιδιών. Αν και ακόμη δεν έχει εμφανίσει το πρόσωπο του γιού της και σπάνια κοινοποιεί φωτογραφίες του αυτή τη φορά μοιράστηκε μερικές τρυφερές εικόνες.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram με λεζάντα “highlights” τη Δευτέρα, η Kylie Jenner μοιράστηκε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες της οικογένειάς της,      συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας της φορώντας ένα εξώπλατο μαύρο φόρεμα ενώ κρατούσε το βρέφος και περπατούσε δίπλα της η 4χρονη κόρη της, Stormi Webster. 

Αφού καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους τον Φεβρουάριο, ο Scott και η Kylie, αρχικά ονόμασαν τον γιο τους Wolf Webster. Ωστόσο, τον επόμενο μήνα, η σταρ του reality ανακοίνωσε ότι το όνομά του είχε αλλάξει.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει το όνομα του γιου τους, η γκουρού της ομορφιάς μοιράστηκε πρόσφατα ότι ένιωσε πίεση να επιλέξει το όνομα Wolf ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο μετά τη γέννησή του.

«Πραγματικά δεν είχαμε όνομα», είπε στη μαμά της, Kris Jenner, στο επεισόδιο της 29ης Σεπτεμβρίου του «The Kardashians».

«Σκεφτήκαμε ότι θα μας έρθει όταν τον δουμε και δεν έγινε», συνέχισε. «Έπειτα… έπρεπε να υπογράψουμε το πιστοποιητικό γέννησης — διαφορετικά τον καταγράφουν χωρίς όνομα ή αριθμό κοινωνικής ασφάλισης  έτσι ένιωσα την πίεση να διαλέξω όνομα».

Στο Alum του «Keeping Up With the Kardashians» εξήγησε: «Βάλαμε το Wolf Webster εκείνη τη στιγμή και αμέσως μετά την υπογραφή του πιστοποιητικού γέννησης είπα: «Τι έκανα μόλις;»».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο: Είναι Φουλ ερωτευμένη με τον Τεό της

Her News

Madonna: Ευχαριστεί τα παιδιά της ένα μήνα μετά τη νοσηλεία της – «Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα ξαναδεί»

HerNews ka