HerNews.gr
Διεθνή

Meghan Markle: Συνεργάζεται με την αγαπημένη της εταιρία για φιλανθρωπικό σκοπό

Εν όψει του Giving Tuesday, η Meghan Markle συνεργάστηκε με μια από τις αγαπημένες της μάρκες μόδας, την Cuyana , και την αιγίδα της, την Smart Works , για να βοηθήσει τις γυναίκες να επανέλθουν στο εργατικό δυναμικό με στυλ.

Η Cuyana θα δωρίσει 500 από τις Classic Structured Totes τσάντες της (248 δολαρίων), στη φιλανθρωπική οργάνωση ενδυνάμωσης των γυναικών με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, της οποίας η Meghan Markle υπηρετεί ως προστάτης από το 2019 και το σχέδιο είναι ένα από αυτά που η ίδια η δούκισσα λατρεύει να κρατάει.

«Η Smart Works επενδύει στις γυναίκες ώστε να γνωρίζουν ότι μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας και η Cuyana είναι μια εταιρεία απο γυναίκες που προορίζεται για γυναίκες οπότε είναι η τέλεια εφαρμογή», ​​είπε η Markle σε μια δήλωση.

Ο οργανισμός, ο οποίος διαχειρίζεται εννέα κέντρα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, βοηθά τις άνεργες γυναίκες με καθοδήγηση σταδιοδρομίας και συμβουλές ενδυμασίας, παρέχοντάς τους ένα σύνολο συνέντευξης και, μετά την απασχόληση, μια ντουλάπα με είδη ένδυσης εργασίας  και τώρα, οι πολυτελείς δερμάτινες τσάντες θα είναι μέρος των προσφορών της φιλανθρωπίας.

Η Markle έχει εντοπιστεί να κουβαλάει μια από τις μαύρες δερμάτινες τσάντες της Cuyana σε πολλές περιπτώσεις, όπως κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο Wimbledon το 2019 και κατά την επίσκεψή της σε ένα κέντρο γυναικών στο Βανκούβερ το 2020.

Έχει μάλιστα χαρίσει μια από τις τσάντες της μάρκας σε κάθε έναν από τους καλεσμένους της το 2019 στο baby shower.

Μαζί με την έναρξη της πρωτοβουλίας Smart Set, η Δούκισσα του Sussex βοήθησε να ντύσουν πελάτες για συνεντεύξεις για δουλειά στο Smart Works και συμμετείχε σε βίντεο από το νέο της σπίτι στην Καλιφόρνια , καθώς συνεχίζει τον ρόλο της ως προστάτιδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Εύα Καϊλή: Σήμερα εξετάζεται η έφεσή της – Αποφυλάκιση ή κράτηση;

Her News

Η Σαγκάη σε κατάσταση τρέλας: Oυρλιαχτά από τους ουρανοξύστες, κάτοικοι σε αμόκ λόγω lockdown

Her News

Bradley Cooper: Αποκαλύπτει ότι χρειάστηκαν μήνες για να αγαπήσει πραγματικά την κόρη του

HerNews ka