HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Βγήκε το διαζύγιο της με τον Kanye West- Θα παίρνει 200.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή

Η Kim Kardashian και ο Kanye West οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τη Δευτέρα. Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε για κοινή επιμέλεια των 4 παιδιών τους την 9χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago. και τον 3χρονο Psalm.

Παρόλα αυτά η Kim Kardashian θα συνεχίσει να έχει τα παιδιά το 80% του χρόνου και ο Kanye West θα πρέπει να πληρώνει 200.000 δολάρια τον μήνα για την διατροφή τους.

Ο Kanye είναι επίσης υπεύθυνος για το 50 τοις εκατό των δαπανών εκπαίδευσης των παιδιών, όπως τα δίδακτρα τους και τα έξοδα ασφαλείας τους. Ακόμη τα περιουσιακά τους στοιχεία θα χωριστούν  σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο. 

Όλες οι προσπάθειες που έκανε ο Kanye West να κερδίσει πίσω την Kim Kardashian αποδείχτηκαν άκαρπες καθώς ένας δικαστής κήρυξε την Kim ως «νόμιμα άγαμη» τον Μάρτιο του 2022.

Oι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και σύντομα ο μεγάλος έρωτας τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας το 2014. Σύντομα τα σύννεφα μεταξύ τους άρχισαν να φουντώνουν εξαιτίας της διπολικής διαταραχής του Kanye West.

Η Kardashian δεν άντεξε άλλο την κατάσταση και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από 7 χρόνια γάμου.

Kim Kardashian: Αηδιασμένη με τον Kanye West που έδειχνε γυμνές της φωτογραφίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kelly Clarkson: Τα παιδιά της αμφισβήτησαν τον ορισμό της αγάπης μετά το διαζύγιο της με τον Brandon Blackstock

HerNews ka

«Barbie»: Απαγορεύτηκε στην Αλγερία για “προώθηση της ομοφυλοφιλίας”

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: «Λύγισε» όταν αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα της μητέρας και του πατέρα του

HerNews ka