HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άννα Βίσση: Επιστρέφει στο Madwalk- Σε ρόλο τραγουδίστριας και η Μαρία Μπεκατώρου

Tο event που συνδυάζει μουσική και μόδα και διοργανώνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do και θα μεταδοθεί από το Mega.

Εκπλήξεις επιφυλάσσει σε θεατές και τηλεοπτικό κοινό το φετινό Madwalk by Serkova 2022.

Tο event που συνδυάζει μουσική και μόδα και διοργανώνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do και θα μεταδοθεί από το Mega με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην τηλεοπτική παρουσίαση.

Έκπληξη στο event και η παρουσία της Άννας Βίσση, που θα κλείσει με μια ανατρεπτική εμφάνιση, ενώ θα παρουσιάσει σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση και το καινούργιο της τραγούδι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», στο The Fashion Music Project θα δούμε σε ρόλο τραγουδίστριας και την παρουσιάστρια του «The Chase» Μαρία Μπεκατώρου.

Η λαμπερή βραδιά θα ανοίξει με την Τάμτα, ενώ στα φετινά Madwalk θα δώσει το «παρών» για μια ακόμη χρονιά και ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε ένα act έκπληξη. Αρκετά μεγάλα ονόματα της μόδας και της μουσικής αναμένεται να εμφανιστούν στη σκηνή του Madwalk, ένα event που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά.

To Madwalk 2022 by Serkova θα μεταδοθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα από το Mega.

Πηγή: ONTIME

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star

Her News

Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν με φλερτάρουν στα social media, μάλλον είμαι πολύ φλώρος»

HerNews ka

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Είμαι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια»

Her News