HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Απέρριψε προσφορά του οίκου Balenciaga- Μιλάει ήδη με άλλους σχεδιαστές

Η Kim Kardashian φέρεται να απέρριψε μια συμφωνία του 2023 με τη Balenciaga, αφού ανακοίνωσε ότι «επανεκτιμά» τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας μετά το σκάνδαλο με τη διαφήμιση BDSM.

O οίκος Balenciaga προσέγγισε την Kardashian κάνοντάς της προσφορά πριν βγουν οι αμφιλεγόμενες εικόνες, αλλά εκείνη αρνήθηκε τη συνεργασία λίγο μετά την έναρξη των αντιδράσεων.

Η Kim Kardashian απέρριψε επίσης πολλά ρούχα του οίκου που σχεδίαζε να φορέσει σε επερχόμενες εκδηλώσεις και έχει ήδη μιλήσει με άλλους σχεδιαστές.

Η απόφαση της να εγκαταλείψει την καμπάνια ήρθε λίγες μέρες πριν καταγγείλει το brand, λέγοντας ότι «ταρακουνήθηκε από τις ενοχλητικές εικόνες».

«Έμεινα ήσυχη τις τελευταίες μέρες, όχι επειδή δεν με αηδίασαν και δεν εξοργίστηκα με τις πρόσφατες εικόνες της Balenciaga, αλλά επειδή ήθελα μια ευκαιρία να μιλήσω στην ομάδα τους για να καταλάβω μόνη μου πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό», έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα.

«Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχω συγκλονιστεί από τις αποκρουστικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να γίνεται με τον υψηλότερο σεβασμό και οποιεσδήποτε προσπάθειες εξομάλυνσης της παιδικής κακοποίησης οποιουδήποτε είδους δεν πρέπει να έχουν θέση στην κοινωνία μας τελεία και παύλα».

Η Κim που έχει ποζάρει για πολλές καμπάνιες της Balenciaga και  παρευρέθηκε στο σόου τους , συνέχισε λέγοντας ότι «επανεκτιμά» τη σχέση της με τη μάρκα την οποία φαίνεται ότι τώρα έκοψε οριστικά.

Έκτοτε, ο Balenciaga ζήτησε συγγνώμη δύο φορές και απέσυρε την ενοχλητική καμπάνια .

«Θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τις διαμάχες γύρω από τις πρόσφατες διαφημιστικές μας καμπάνιες. Καταδικάζουμε έντονα την κακοποίηση παιδιών.

Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να το συμπεριλάβουμε στην αφήγησή μας», ανέφερε η δήλωση του Instagram .

Balenciaga: Ζητά ξανά συγγνώμη για την διαφημιστική καμπάνια μετά την τοποθέτηση της Kim Kardashian

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιατί είναι σε καραντίνα;

Her News b

Δύο Αμερικανοί τουρίστες υπό την επήρεια αλκοόλ διανυκτέρευσαν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ

HerNews ka

And Just Like That- Spoil Alert: Tο παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε η Carrie Bradshaw με τον Aidan

HerNewskl