HerNews.gr
Beauty

Aura Derma Beauty Clinic: Οι must-have θεραπείες προσώπου για τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς ψάχνετε τον τρόπο που θα ανανεωθείτε για τη νέα χρόνια! Το Aura Derma Beauty Clinic φρόντιζει για το δέρμα σας και την υγεία του.

Υπάρχουν πολλές θεραπείες, που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν την άφιξη των Χριστουγέννων, αλλά κάποιες από αυτές είναι ιδανικές για πριν τις γιορτές!

#1 Dermapen

H θεραπεία με το αγαπημένο μας μαγικό  “στιλό” χαρακτηρίζεται ως μια εξελιγμένη θεραπεία που στοχεύει στην απόλυτη λάμψη του δέρματος. Επίσης, πετυχαίνει την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης, την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Τέλος, βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τις ουλές, τις πρώρες ρυτίδες, τις δυσχρωμίες και το μέλασμα.

Μπορείτε να την δοκιμάσετε και λίγες μέρες πριν τις γιορτές, αφού ,κλινικοί δερματολόγοι μας συστήνουν ως τον ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας από μία μέχρι δύο ημέρες. Το αποτελέσματα είναι αισθητά από τις πρώτες συνεδρίες.

#2 Μεσοθεραπεία

Με την τεχνική της μεσοθεραπείας να προαπαιτεί την εισχώρηση πολύ λεπτής βελόνας στο δέρμα, η βασική ιδέα επικεντρώνεται στην διόρθωση προβλημάτων κυκλοφορικού και φλεγμονής που προκαλούν προβλήματα στο δέρμα.

Η μεσοθεραπεία LeaderGun αποτελεί μια τεχνική άμεσης εισαγωγής μικροσκοπικών ποσοτήτων φαρμακευτικών ουσιών, φυσικών εκχυλισμάτων, βιταμινών και ομοιοπαθητικών παραγόντων. Είναι κατάλληλη για προβλήματα όπως κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση δέρματος.

Μπορεί να εφαρμοστεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε πρόσωπο και σώμα και συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες.

Τέλος, προσφέρει ανανέωση, φωτεινό δέρμα και περιορίζει τις ρυτίδες.

Aura Derma Beauty Clinic

#3  Βαθύς Καθαρισμός προσώπου

Ο πιο δημοφιλής καθαρισμός προσώπου είναι ο βαθύς καθαρισμός. Είναι η παλαιότερη αλλά παράλληλα και η πιο σημαντική θεραπεία

αισθητικής όπου αφαιρείται η περίσσεια σμήγματος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας δέρμα καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό.

Για τα περισσότερα δέρματα συνίσταται 1-3 φορές τον χρόνο και η εποχή των Χριστουγέννων επιβάλλεται να είναι η μία από αυτές. Τα στάδια του βαθύ καθαρισμού είναι τα παρακάτω:

  • Ντεμακιγιάζ
  • Peeling
  • Ατμός (όταν δεν αντενδείκνυται)
  • Εξαγωγή σμήγματος
  • Απολύμανση δέρματος
  • Εφαρμογή μάσκας
  • Ενυδατική κρέμα/Αντιηλιακή προστασία

Ως στόχο έχει την καταπολέμηση της λιπαρότητας, τον καθαρισμός σε βάθος των πόρων. Επίσης, ενισχύεται η ανανέωση των κυττάρων και μειώνονται οι λεπτές γραμμές. Παράλληλα, βελτιώνεται ο τόνος του δέρματος. 

#4 Hydrafacial 

Η νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου από το Red Capet με πολλαπλή δράση ακούει στο όνομα “HydraFacial”. 

Πραγματοποιείται σε πάνω από 80 χώρες και εξασφαλίζει μια άμεσα όμορφη Πρόκειται για μια υδροδερμοαπόξεση όπου ακολουθείται μια μη επεμβατική διαδικασία καθαρισμού πολλαπλών βημάτων, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του χημικού peeling, της εξαγωγής σμήγματος, της ενυδάτωσης αλλά και της αντιοξειδωτικής προστασίας.  

Ουσιαστικά αφορά 3 θεραπείες σε 1. Τα στάδια της είναι η η υδροδερμαπόξεση, η εξαγωγή σμήγματος και τέλος η ενυδάτωση και η  αντιοξειδωτική θεραπεία. Αξίζει να τη δοκιμάσετε, καθώς επιτυγχάνει τα παρακάτω: 

  • Απολέπιση 
  • Άμεση ενυδάτωση  
  • Ανάκτηση της ελαστικότητας 
  • Εντυπωσιακή αναζωογόνηση και λάμψη 
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας  
  • Λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων 

Aπολαύστε πιο όμορφη από ποτές τις γιορτές χάρη στο Aura Derma Beauty Clinic!

Aura Derma Beauty Clinic

Σπύρου Αρβανιτάκη 6, Κέρκυρα

Facebook

Instagram

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και η νέα τάση των layers

HerNewskl

Λιπαρά Μαλλιά: 4 tips για να τα φροντίσετε

Her News b

Job Haircut: Το πιο μοντέρνο bob για το καλοκαίρι!

HerNewskl