HerNews.gr
Ελλάδα Μόδα

Η Τάμτα με iconic εμφάνιση έδωσε τον ρυθμό για την φαντασμαγορική φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμο Αθηναίων!

Μήνυμα ειρήνης, ενότητας, αλληλεγγύης και αγάπης, έστειλε παντού εχθές το βράδυ η Αθήνα με τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην πλατεία Συντάγματος, από τον Δήμο Αθηναίων. Πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop μουσικής.

Η ανατρεπτική Τάμτα με την επί 18 χρόνια συνεχόμενη επιτυχημένη πορεία, ταξίδεψε το κοινό με την υπέροχη φωνή της.

Φοόρεσε μια ξεχωριστή δημιουργία της Ελένης Καββάδα, της πρωτοποριακής σχεδιάστριας που αποδεικνύει πως οι Έλληνες μπορούν να δημιουργήσουν υψηλή μόδα, με χειροποίητες λεπτομέρειες και ευρηματική χρήση πρώτων υλών που δίνουν ξεχωριστή ταυτότητα.

Η Τάμτα τραγουδησε τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έφερε τα Χριστούγεννα στην πόλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μεταφέροντας το πνεύμα των γιορτών σε όλη την Αθήνα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καλωσόρισε στην κεντρική σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, δημάρχους από όλο τον κόσμο, που αυτές τις μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα.

Δήμαρχοι από όλο τον κόσμο φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης. Καθένας ξεχωριστά, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, έστειλαν τις δικές τους ευχές. 

Η Αθήνα φόρεσε τα φωτεινά της απ’ άκρη σε άκρη και είναι έτοιμη να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα χωριά στις γειτονιές, μουσική σκηνή στο Σύνταγμα, πάρτυ, christmas market στην Ομόνοια και πολλές – πολλές δράσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά που έχουν την τιμητική τους.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον πιο ωραίο τρόπο και με την Τάμτα να  ανεβαίνει ξανά στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Δήμου Αθηναίων, μεταφέροντάς την χαρά, το κέφι και την αγάπη σε όλο το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε για να την απολαύσει.

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το φόρεμα που δημιουργεί sunkissed look

HerNewskl

Ακαταμάχητα καλοκαιρινά office looks για να ξεχωρίσεις

Her News

Ελευσίνα: Κακοποιοί “μπουκάρουν” σε σκάφη και θαλαμηγούς – Όσα δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης

HerNews ka