HerNews.gr
Διεθνή

Kanye West: Βρίσκεται στο πλευρό του Balenciaga για το σκάνδαλο BDSM- Αποκλείστηκε από το Twitter

Ο Kanye West ανακοίνωσε την υποστήριξή του στην Balenciaga αφού ο οίκος μόδας επικρίθηκε για τη διαφημιστική καμπάνια BDSM με παιδιά – και βρέθηκε αποκλεισμένος από την πλατφόρμα μετά από μια σειρά άγριων tweets.

«Είμαι στο πλευρό του Balenciaga και καταδικάζω όλα τα κυνήγια μαγισσών και ακυρώνω την κουλτούρα Jesus is King. Το τέλος της εμπορίας ανθρώπων δεν ξεκινά ούτε τελειώνει με μια εκστρατεία μόδας για χάρη του Χριστού», έγραψε εν μέσω καταιγίδας στο Twitter αργά το βράδυ της Πέμπτης .

Στη συνέχεια είπε σε ένα δεύτερο tweet , το οποίο περιείχε μια φωτογραφία του: «Μην γυρνάμε ποτέ την πλάτη μας, Denma και η οικογένεια Balenciaga για μια ζωή. Ακυρώστε την κουλτούρα “Jesus” παρακαλώ συνέλθετε.

Kanye West
@africa_influencers_magazine

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Kanye είχε μοιραστεί στο Twitter μια ανταλλαγή κειμένου με τον δημιουργικό διευθυντή του Balenciaga, Denma Gvasalia, με την οποία έχει συνεργαστεί στενά σε πολλά έργα για χρόνια.

Στα υποτιθέμενα κείμενα, ο Denma παρακάλεσε τον Γουέστ να ζητήσει από τους θαυμαστές του «να σταματήσουν το μίσος προς τον Denma», στην οποία απάντησε με «Η αγάπη θεραπεύει τα πάντα, αγαπήστε τον Denma».

Ο West, ακολούθησε τη συνομιλία με ένα άλλο tweet που έγραφε : «Ο Θεός αγαπά το Balenciaga Η αγάπη είναι η απάντηση Ο Ιησούς είναι η απάντηση Προσευχόμαστε για όλους τους αθώους καλλιτέχνες και τους όμορφους ανθρώπους που φτιάχνουν ρούχα που δεν είχαν καμία σχέση με τα πρόσθετα. Οι γιαγιάδες των ανθρώπων δουλεύουν για χάρη του Χριστού».

Ο ράπερ είπε επίσης ότι η ακύρωση του Balenciaga δεν ήταν ο τρόπος για να τερματιστεί η σεξουαλική εμπορία παιδιών.

Αντίθετα, ζήτησε «να αφαιρεθεί οποιαδήποτε και όλες οι μορφές πορνογραφίας από το Twitter και κάθε πλατφόρμα. Η πορνογραφία είναι προϊόν παιδεραστίας. Όταν ενήλικες άντρες κοιτάζουν πορνό, βλέπουν την κόρη κάποιου να ξαναζεί τραύμα για χρήματα».

O Kanye West ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί ότι είχε εθισμό στο πορνό και το σεξ, συνέχισε : “Η χρήση του πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου, αλλά ο Ιησούς θα γιατρέψει τα πάντα.”

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, το Twitter του περιορίστηκε για 12 ώρες, ανακοίνωσε στην εφαρμογή Truth Social του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του Twitter, Elon Musk, έγραψε στο Twitter λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι ο West ήταν «ύποπτος» από την πλατφόρμα.

“Εκανα ό, τι καλύτερο μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας κατά της υποκίνησης σε βία. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί» , έγραψε .

 

 

Νεότερα Άρθρα

Άμπερ Χερντ: Η ζωή μετά τη δίκη – Το ψευδώνυμο και η βίλα στη Μαγιόρκα

Her News

Khloe Kardashian: «Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στο OnlyFans για να πουλάω φωτογραφίες των ποδιών μου»

HerNews ka

Εύα Καϊλή: «Δεν είναι δικά μου τα λεφτά, δεν θα επιτρέψω να γίνω Ιφιγένεια»

HerNews ka