HerNews.gr
Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Η αντίδραση της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες – «Ρε άντε φύγετε από εδώ»

«Άντε φύγετε από εδώ» ακούγεται να λέει η πρεσβυτέρα, στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από την Κιβωτό του Κόσμου το μεσημέρι της Παρασκευής δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες η πρεσβυτέρα, σύζυγος του πατέρα Αντωνίου, έξω από τα γραφεία της Κιβωτού του Κόσμου, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλές ημέρες έξω από την Κιβωτό του Κόσμου και βλέποντας τις κάμερες, δεν έκρυψε τα νεύρα της για την παρουσία των δημοσιογράφων, λέγοντας στον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Μάλιστα, η πρεσβυτέρα φέρεται να είπε προς τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ που ήταν στο σημείο «άντε φύγετε από εδώ».

Ενώ στο βίντεο ακούγεται κάποιος από τους ανθρώπους που ήταν στο σημείο να λέει προς τον οδηγό του αυτοκινήτου, στο οποίο μπήκε η πρεσβυτέρα, «μη μας πατήσετε».


Το άτομο που φαίνεται να έχει δώσει ραντεβού με την πρεσβυτέρα και είναι και ο οδηγός του οχήματος είναι ένας 36χρονος που φαίνεται να εμπλέκεται σε μία περίεργη υπόθεση ενός ακινήτου.

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγορεύεται με εισαγγελική εντολή στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάνος Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά – Δεν αιφνιδιάστηκα

Her News

Πλεύρης: Τέλος από 1η Ιουνίου η μάσκα σε εσωτερικούς χώρους – Οι εξαιρέσεις

Her News

H Αθήνα υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με ένα φαντασμαγορικό θέαμα πάνω από τον ουρανό της Ακρόπολης

Her News