HerNews.gr
Διεθνή

Ο Kanye West σε νέο παραλήρημα υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί – «Πρέπει να σταματήσουμε να τους καταδικάζουμε»

Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από την Kim Kardashian, ο Kanye West φαίνεται, σύμφωνα τα αμερικανικά ΜΜΕ, να φτάνει στην «απόλυτη κατάρρευση».

Ο πασίγνωστος ράπερ, ο οποίος σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ και πάλι το 2024, μίλησε σε εκπομπή του ακροδεξιού αμερικανικού μέσου Infowars. Εκεί κατάφερε να προκαλέσει την ανησυχία των fans, με τα σχόλιά του υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί.

Kanye West
@africa_influencers_magazine

Kanye West: «Κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει κάτι, ειδικά ο Χίτλερ»

Ο Kanye West μιλούσε ζωντανά στον αέρα του Infowars για πάνω από μία ώρα. Την εμφάνιση χαρακτήρισαν τα περισσότερα αμερικανικά ΜΜΕ ως την «απόλυτη κατάρρευση». Έφτασε στο σημείο να πει ότι «βλέπω καλά πράγματα στον Χίτλερ. Κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει κάτι, ειδικά ο Χίτλερ». Υποστήριξε την ασυνήθιστη δήλωσή του, λέγοντας ότι εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους και τα μικρόφωνα.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, που παραθέτει και βίντεο από την εμφάνιση του Kanye West ο τραγουδιστής έλεγε ακανόνιστα πράγματα αρκετές φορές. Ο ράπερ έβγαζε αντισημιτικούς λόγους μίσους και οργής. Ακόμη και ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Άλεξ Τζόουνς, φαίνεται ανήμπορος να ελέγξει αυτά που λέει.

«Αγαπώ τους Ναζί»

Κάποια στιγμή, μέχρι και ο ακροδεξιός Τζόουνς προσπάθησε να καταγγείλει τις πράξεις των Ναζί, με τον Kanye West να του απαντάει ανάλογα:

«Δεν μου αρέσει η λέξη “κακό” δίπλα στους Ναζί», είπε. «Λατρεύω τους Εβραίους, αλλά αγαπώ και τους Ναζί». «Έκαναν και καλά πράγματα», πρόσθεσε ο Kanye για τους Ναζί. «Πρέπει να σταματήσουμε να διώχνουμε τους Ναζί όλη την ώρα».

Τόνισε πως: «Τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο».

Σε μια άλλη στιγμή της εκπομπής, ο καλλιτέχνης ακούγεται να λέει ξεκάθαρα: «Μου αρέσει ο Χίτλερ».

Kim Kardashian: Βγήκε το διαζύγιο της με τον Kanye West- Θα παίρνει 200.000 δολάρια τον μήνα για διατροφή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Η βιογραφική της ταινία ακυρώθηκε καθώς ετοιμάζεται για την Παγκόσμια περιοδία της

HerNews ka

Η easyJet προχωρά σε περικοπή πτήσεων τους θερινούς μήνες

Her News

Jennifer Lopez: Εξηγεί πως ο Ben Affleck την κάνει «να νιώθει πιο όμορφη από ποτέ»

HerNews ka