HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Fishy»: Και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στις πιο διασκεδαστικές αποδράσεις εν πλω!

Το «Fishy» με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του MEGA, σαλπάρει για δύο αγαπημένα νησιά της Ελλάδας.

Σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 15.40, το σκάφος «Εύα» θα βρεθεί στην πανέμορφη Ρόδο.

Αυτό το επεισόδιο θα είναι διαφορετικό: ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης πρέπει να πιάσουν το ιδανικό ψάρι για να διαπρέψουν στον διαγωνισμό μαγειρικής στη Ρόδο.

Μαζί και με τον σεφ Γιώργο Τσαπάρα ετοιμάζονται για κατάδυση στον μοναδικό βυθό του αγαπημένου νησιού. Στη συνέχεια, επισκέπτονται το Μουσείο Μέλισσας, φτιάχνουν και δοκιμάζουν το παραδοσιακό ροδίτικο γλυκό, μελεκούνι.

Η ώρα του μαγειρικού διαγωνισμού φτάνει και τον συντονίζει ο σεφ της εκπομπής. Ποιος θα καταφέρει να φτιάξει το πιο νόστιμο πιάτο;

Αύριο Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 15.40, το Ιόνιο έχει την τιμητική του! Η παρέα του «Fishy» σαλπάρει για τη Λευκάδα με καλεσμένη την Κάτια Ταραμπάνκο. Το όμορφο μοντέλο δεν έχει ιδέα από ψάρεμα και ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης αναλαμβάνει να της μάθει όλες τις τεχνικές του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κάτια απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο λιμάνι του νησιού συζητώντας και στη συνέχεια συναντούν τον Κωνσταντίνο, ο οποίος μιλάει για την πολύ νόστιμη φακή που παράγει στον τόπο του.

Η ώρα του φαγητού φτάνει και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας βάζει τα δυνατά του για να εντυπωσιάσει την καλεσμένη. Τα νόστιμα πιάτα σερβίρονται δίπλα στην πισίνα και συνοδεύεται όπως πάντα, με απολαυστική συζήτηση.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 15.40, το «Fishy» μάς ταξιδεύει στα ωραιότερα μέρη!

«FISHY» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15.40

#Fishy

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάγδα Τσαγγάνη: «Τον Αλέξη Γεωργούλη τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν και τώρα ακούω ότι βίασε γυναίκα;»

HerNews ka

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε για δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πρόταση για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής για το ζευγάρι!

HerNews ka