HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Λάμψη στον 70ο Διαγωνισμό Ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ 2022

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου διοργανώθηκε ο 70ος Διαγωνισμός Ομορφιάς Σταρ Ελλάς –  Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ 2022, με λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς το αγαπημένο πρόσωπο της πρωινής ζώνης του Alpha TV, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο CEO των Ελληνικών Καλλιστείων Πάνος Ζήνας και η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους της μόδας, του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού χώρου, καλωσόρισαν στο Teatro Athens πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε προκειμένου να απολαύσει μία βραδιά ομορφιάς και λάμψης με την υπογραφή της χορογράφου Γκαλένα Βελίκοβα και των χορευτών των σχολών της  Galena’s Studio Dance.

Το μουσικό διάλειμμα της βραδιάς χάρισε η εντυπωσιακή Θέλξη που με τα τραγούδια και το κέφι της συμπλήρωσε το πρόγραμμα.

Πρωταγωνίστριες της βραδιάς ήταν βέβαια οι 12 φιναλίστ των προκριματικών  που διεκδίκησαν με την ομορφιά, τη σκηνική τους παρουσία, αλλά και με τις απαντήσεις που έδωσαν στους κριτές, τους πιο πολυπόθητους τίτλους της χώρας μας.

Αυτές ήταν:

Μις Γιανγκ

1. Γκέντε Φωτεινή 17  ετών, μαθήτρια Γ’ Λυκείου με καταγωγή από Αθήνα και Γερμανία, με ύψος 1.812. Κωνσταντίνα Καλοτύχου 17 ετών σπουδάστρια αισθητικής στα ΙΕΚ με καταγωγή από Αθήνα και ύψος 1.813. Σκουλά Ιωάννα 17 ετών μαθήτρια  Γ΄Λυκείου από Ηράκλειο Κρήτης, με ύψος 1,78

Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς

4. Ασουμανάκη Ζωή 21 ετών, φοιτήτρια διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κρήτης, με ύψος 1.805. Δρουγγάνη Πολυξένη  24 ετών από την Αθήνα. Πτυχιούχος Φαρμακοποιός του Πανεπιστημίου Αθηνών με ύψος 1.746. Εξαδακτύλου Ανατολή 26 ετών, από τη Θεσσαλονίκη,  πτυχιούχος βιολονίστρια και με ύψος 1,777. Κεραμίδα Γεωργία 19 ετών, σπουδάστρια αισθητικής από το Ναύπλιο με ύψος 1,78  8. Μαρκογιαννάκη Ζέτα 23 ετών, τελειόφοιτος φυσιοθεραπεύτρια από το Ρέθυμνο με ύψος 1.769. Μανουσάκη Χαρά 22 ετών, πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και τώρα προπονήτρια σε μικρά παιδιά, από το Ηράκλειο Κρήτης, με ύψος 1,7310. Μίσοβιτς Σαμάντα 19 ετών, προπονήτρια Tae Kwon Do  (Τάε Κβον Ντο) και φοιτήτρια της σχολής Ευελπίδων, έχει γεννηθεί στην Ιεράπετρα της Κρήτης και έχει ύψος 1.7511. Σωτηρίου Κωνσταντίνα 23 ετών, πτυχιούχος  Παιδαγωγικής σχολής Δημοτικής εκπαίδευσης του Παν/μιου Θεσσαλονίκης, διδάσκει σε παιδιά του δημοτικού και έχει καταγωγή από Σέρρες.  ύψος 1.8112. Φιλιππακοπούλου Νεφέλη 19 ετών, φοιτήτρια ΙΕΚ Στέλεχος μηχανογραφημένου λογιστηρίου, με καταγωγή από Κόρινθο και έχει  ύψος 1.80

Οι υποψήφιες αρχικά εμφανίστηκαν με  coctlail φορέματα του σχεδιαστή των Stars, Πάνο Ζήνα, στη συνέχεια με  μαγιό αποκλειστικά σχεδιασμένα από τον ίδιον για τη βραδιά και τέλος με εκπληκτικές δημιουργίες Zinas – Cinema, με πέδιλα HARALAS και κοσμήματα της εταιρείας MESSIKA PARIS.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον αγαπημένο επιχειρηματία της μόδας Λάκη Γαβαλά, το top model των 90’ς  Ιωάννα Σουλιώτη, τον διευθυντή του περιοδικού “ΟΚ!” Νίκο Γεωργιάδη, τη Σταρ Ελλάς και Miss Greece Universe 2013 Ισμήνη Νταφοπούλου – Αγγελάκη , την καταξιωμένη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, τον εξαίρετο φωτογράφο Γιώργο Μεστούση,  το διεθνούς φήμης μοντέλο Σοφία Χαρμαντά και την εντυπωσιακή χορογράφο και διεθνή κριτή χορού Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη σκηνική παρουσία των Φιναλίστ. Πρόεδρος της επιτροπής όπως πάντα ο Πάνος Ζήνας.

Επειδή η επίδειξη ομορφιάς όμως από μόνη της δεν είναι αρκετή, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στην ικανότητα επικοινωνίας των υποψηφίων κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων από τους κριτές, στην εκδήλωση αυτοπεποίθησης της προσωπικότητας τους αλλά και των στόχων που αφορούν όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το κοινωνικό όφελος.

Σκοπός των καλλιστείων είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά υποψηφίων μέσα σε ένα περιβάλλον ομορφιάς που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει τη γυναίκα.

Πράγματι και οι 12 φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον μεγάλο τελικό και η αναμέτρηση ήταν σκληρή.

Κατά γενική ομοφωνία, η απόφαση της κριτικής επιτροπής έδωσε τους παρακάτω τίτλους ομορφιάς:

Σταρ Ελλάς 2022  Σαμάνθα ΜίσοβιτςΜις Ελλάς 22022  Ζωή ΑσουμανάκηΜις Γιανγκ 2022 Ιωάννα ΣκουλάΑνα/κή Σταρ Ελλάς 2022  Ανατολή ΕξαδακτύλουΑνα/κή Μις Ελλάς Κωνσταντίνα ΣωτηρίουΑνα/κή Μις Γιανγκ Φωτεινή Γκέντε

Τέλος, δόθηκε ο τίτλος ομορφιάς του πιο αγαπημένου μοντέλου Miss Cinema 2022 στην πανέμορφη Ζέτα Μακρογιαννάκη.

Η Σταρ Ελλάς κέρδισε αποκλειστικό συμβόλαιο με τα κοσμήματα Gofas jewelry  για τη διαφημιστική τους καμπάνια.

Οι 3 πρώτες νικήτριες του διαγωνισμού κέρδισαν:

• Ένα ταξίδι στο εξωτικό Bali για δύο άτομα• Μία  βραδινή τουαλέτα Zinas – Cinema μεγάλης αξίας.• Υπηρεσίες ενός έτους από τα κομμωτήρια Teo Aveda• Υπηρεσίες φροντίδα προσώπου και σώματος ενός έτους από την εταιρεία Bergman kord

Δώρα των εταιριών Haralas, Aveda και Kiko Milano δόθηκαν σε όλες τις υποψήφιες που έλαβαν μέρος.

Μέγας χορηγός της φετινής διοργάνωσης ομορφιάς ήταν τα Gofas jewelry  με δημιουργίες της εταιρείας MESSIKA PARIS που χάρισαν  λάμψη στις φιναλίστ αλλά και στις κυρίες της κριτικής επιτροπής.

Χορηγός ήταν το no1 make up brand της Ιταλίας ΚΙΚΟ ΜΙΛΑΝΟ το οποίο ανέλαβε την περιποίηση των φιναλίστ με τα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ της όχι μόνο τη βραδιά του τελικού αλλά και κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων και των γυρισμάτων.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης ομορφιάς ήταν τα κομμωτήρια Teo Aveda που επιμελήθηκαν τα μαλλιά των φιναλίστ αποκλειστικά με vegan προϊόντα μαλλιών AVEDA και δημιούργησαν εντυπωσιακά χτενίσματα τη βραδιά του μεγάλου τελικού.

Το Queen City ανέλαβε την περιποίηση των άκρων των συμμετεχόντων ενώ τις δημόσιες σχέσεις  ανέλαβε η εταιρεία Βeautiful People PR Event, Haris Sianidis. Χορηγός επικοινωνίας ήταν και το HerNews.

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Σταρ Ελλάς η πρώην παίκτρια του «Big Brother»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Η «κατάρα» των ηθοποιών που υποδύονται τον Ιησού

HerNews ka

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που έχουν κυκλοφορήσει το 2023

Her News

Sonic 2: Ο θαρραλέος Sonic τα βάζει με τον αδίστακτο Τζιμ Κάρεϊ – Δείτε το Trailer

Her News