HerNews.gr
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: 25χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του

Γυναικοκτονία: «Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι». Με αυτά τα λόγια παρουσιάστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο τμήμα και παραδόθηκε 25χρονος ο οποίος χθες βράδυ είχε πυροβολήσει τη 19χρονη σύντροφό του με τον ισχυρισμό ότι τη ζήλευε.

Με έναν πυροβολισμό από μικρή απόσταση δολοφόνησε την 19χρονη σύντροφό του. Ένα όπλο που κατείχε παράνομα και με αυτό αποφάσισε να σκοτώσει τα ξημερώματα του Σαββάτου τη νεαρή γυναίκα.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Τρούμπας, με τη 19χρονη και εκείνη να δουλεύει σε κλαμπ στην Καλλιθέα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν το ζευγάρι βρέθηκε ξανά μαζί στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά, ο δράστης για μια ακόμη φορά προκάλεσε επεισόδιο λόγω της παθολογικής του ζήλιας.

Εκεί, δε δίστασε να βγάλει το όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, να σημαδέψει τη 19χρονη και να την πυροβολήσει από απόσταση αναπνοής.

Η άτυχη γυναίκα έπεσε στο πάτωμα, με τον 25χρονο να εξαφανίζεται από την περιοχή.

Παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ

Ο 25χρονος μετά τη δολοφονία της 19χρονης προσπάθησε να φύγει από την περιοχή και τελικά νωρίς το πρωί παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θέατρου εκεί όπου ομολόγησε την πράξη του.

«Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την σύντροφό μου. Την πυροβόλησα και την σκότωσα. Είναι νεκρή στο σπίτι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο 25χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως επίσης είχε κάνει χρήση κοκαΐνης όταν πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη. Ο άνδρας ανέφερε πως κατάλαβε τι είχε πράξη μόλις σταμάτησε η επίδραση των ναρκωτικών ουσιών.

αστυνομια

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος το πρωί της Κυριακής θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά.

«Είχαμε ακούσει τσακωμούς» – Τι αποκάλυψε γειτόνισσα του ζευγαριού

Όπως περιγράφει μια γειτόνισσα του ζευγαριού, «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δε νομίζω πως ζούσανε μαζί.

»Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή».

Έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα μέσα σε λίμνη αίματος, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Ο δράστης την είχε πυροβολήσει, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ του σπιτιού τους, λίγη ώρα αφότου και οι δύο είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, είναι για ποιον λόγο ο δράστης, προτού παραδοθεί στο αστυνομικό τμήμα, έκρυψε μέσα στο σπίτι το όπλο του φονικού και συγκεκριμένα μέσα στην κατάψυξη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νοσεί με Η1Ν1 – Αναβάλλεται το αυριανό υπουργικό συμβούλιο

HerNews ka

Εκλογές 2023: «Ελεύθερα» τα διόδια από αύριο τα μεσάνυχτα ως την Δευτέρα το πρωί

HerNews ka

Κιβωτός του Κόσμου: Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά – Ψάχνουν για μαύρα ταμεία

Her News