HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέσσυ Αργυράκη: «Κάποιος με είπε άφωνη, του είπα να πάει σε ΩΡΛ»

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έκαναν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Τόλης Παπαδημητρίου, σε ένα διάλειμμα από το live του Σαββάτου. Το αγαπημένο ζευγάρι του J2US πέρασε σε αποκαλύψεις, για τα μηνύματα που δέχεται στα social media και τις μεταξύ τους ρήξεις στις πρόβες.

Ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έχουν γράψει για τη Μπέσσυ Αργυράκη

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το πιο περίεργο πράγμα που της έχουν γράψει στα social media, η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε: «Έγραψε κάποιος στο Twitter: ρε σεις έχω την εντύπωση ότι η Αργυράκη είναι άφωνη. Του απάντησα: αγοράκι μου, μήπως πρέπει να πας να κοιταχτείς σε κάποιον ωριλά;».

Αργυράκη – Παπαδημητρίου: Οι ακραίες εμφανίσεις στον δρόμο και οι πρόβες

Ποια είναι η πιο ακραία εμφάνιση που έχουν κάνει στον δρόμο; Ο Τόλης Παπαδημητρίου απαντά: «Έχω βγει με ρόμπα, μπότα και γυαλιά. Ό,τι να ‘ναι». Η τραγουδίστρια από την πλευρά της αναφέρει: «Βγάζω τον σκύλο βόλτα φορώντας την πιτζαμούλα μου και βάζοντας κάτι από πάνω, ώστε κάπως να καλυφθώ να μην είμαι με την πιτζάμα μόνο. Και με τις παντοφλίτσες έχω βγει τις βραδινές ώρες στο πεζοδρόμιο».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων, το ζευγάρι δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έρχεται σε ρήξη στις πρόβες. Σε σημείο, μάλιστα, που η Μπέσσυ Αργυράκη ξεσπά σε κλάματα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Πως αποχαιρέτησε το κοινό της “Συνεχίζουμε…”

Her News b

Ελένη Τσολάκη: “Δεν είχα ποτέ την υπέρμετρη ματαιοδοξία να είμαι μόνο κεντρική παρουσιάστρια”

HerNewskl

Ζόζεφιν: «Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου»

HerNews ka