HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Πετρουλάκη: «Το ότι φροντίζω τον εαυτό μου δεν σημαίνει ότι δεν είμαι καλή μάνα»

Για τις σχέσεις της με τα παιδιά της αλλά και για τη φροντίδα του σώματός της μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια. Παραδέχτηκε πως ζητά τη συμβουλή ειδικού για το πως θα διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις σε σχέση με τις κόρες της.

Η γυμνάστρια σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ανέφερε μεταξύ άλλων:

Ελένη Πετρουλάκη: «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις κορίτσια στην εφηβεία. Εγώ ακολουθώ τις συμβουλές των ειδικών. Δε λειτουργώ από μόνη μου και πολλές φορές όταν έρχομαι σε αδιέξοδο, παίρνω τηλέφωνο την ειδικό για να δω πως θα το χειριστώ. Τα παιδιά έχουν ήδη social media. Δεν μπορείς να το αποφύγεις απλά πρέπει να τους μάθεις τον τρόπο να τα διαχειρίζονται σωστά. Και οι γονείς πολλές φορές όταν απαγορεύουν κάτι, τα παιδιά θα το κάνουν κρυφά.

Μου κάνουν κριτική. Αν δε τους κάνω το χατίρι, θα ασκήσουν περισσότερη κριτική. Γίνονται αυστηρές, σκληρέ, αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά ότι όταν ηρεμήσουν αλλάζει η ψυχολογία τους και είναι διαφορετικές και έχουν ανάγκη τη βοήθειά μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη τη βοήθεια κάθε μάνας»

«Σαν γυναίκα με ενδιαφέρει να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου. Ακόμα και μέσα στο σπίτι θέλω να νιώθω εγώ καλά. Δε το κάνω για να με δουν οι άλλοι. Το κάνω για μένα πάνω από όλα… Σε λίγο θα γίνω 52, έχω κάνει τέσσερα παιδιά, είμαι στην εμμηνόπαυση. Δεν είμαι 20 ετών. Το να διατηρείσαι στο πέρασμα του χρόνου και να είσαι καλή για την ηλικία σου, αυτό είναι το σημαντικό και δεν γίνεται ουρανοκατέβατα… Δε σημαίνει ότι επειδή εγώ γυμνάζομαι και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου δεν είμαι καλή μάνα» επισήμανε σε άλλο σημείο η Ελένη Πετρουλάκη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Her News

Νέο ρεκόρ για το «Happy Day» – Έφτασε το 34,6% τηλεθέαση

HerNews ka

Βίκυ Καγιά για τις επιθέσεις που δέχθηκε: «Ξέρεις πόσο πολύ χρειαζόμουν μια αγκαλιά φέτος;»

HerNews ka